Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Petssupermart.com, Oplichting

Gemeld op 18-12-2018

persoon heeft een webwinkel ,na betaling wordt niets geleverd .via de email worden we zeer onvriendelijk ( dreigent ) behandeld kijk uit voor deze webshop WWW.PETSSUPERMART.COM ...

Lees meer

Debtpay, Oplichting

Gemeld op 18-12-2018

Kreeg verleden week een telefoontje dat ik 346 euro moet betalen. Ook daarna een mail gehad. Had even uitgezocht op google dat er meerdere klachten van mensen waren over dit bedrijf. De website is under construction. Dus niet bereikbaar. Ik zag dus dat het om oplichting ging en fraude. Ook naar een ...

Lees meer

Activa Collectum, Fraude of poging tot oplichting

Gemeld op 18-12-2018

Vandaag gebeld door ActivaCollectum te hoofddorp en vervolgens een e-mail ontvangen dat er een bedrag van 305,54 € open staat van OnlineLuck.. DIT KLOPT ABSOLUUT NIET. Zowel OnlineLuck als Activa Collectum zijn oplichters. Er wordt gevraagd om het bedrag te betalen op een Duitse bankrekeing, ...

Lees meer

Boek voordelig, 2e poging tot oplichting

Gemeld op 17-12-2018

Boek voordelig suggereert dat ik ergens akkoord mee ben gegaan of iets heb besteld bij ze en dat ik 90euro moet betalen. Het enige wat ik heb gedaan is hun telefonische verkooppraatje aangehoord en mijn e-mail adres gegeven, verder niets beantwoord of besteld. Hun eerste 2 aanmaningen per e-mail ...

Lees meer


Marc Heuterman, Oplichting

Gemeld op 17-12-2018

Deze pseudo persoon heeft mij ook opgelicht. Op Marktplaats advertentie gereageerd, vrij snel contact via WA, zijn gebruikte nummer 06-17270027, leuke foto van een gezinnetje er bij. Lekker vertrouwd!!! Maar goed via BUNQ betalingsverzoek ontvangen voor €147. Vervolgens geen goed contact ...

Lees meer

Patricia Hulot, Afpersing oplichting foto

Gemeld op 17-12-2018

mijn computer is gehackt al een tijdje geleden, en nu krijg ik via facebook, cq instagram , dat ik moet betalen anders word de video op youtube en facebook geplaatst en ook aan mijn familie verstuurd. ik ben best radeloos op dit moment. wat moet ik nu doen? en ik ben bang wat het effect heeft op ...

Reacties (6)

Lees meer

Miranda posthumus, Oplichting lening

Gemeld op 17-12-2018

Helaas vragen ze steeds kleine bedragen en het is opgelopen tot 5000,- ik was er 2 jaar mee bezig geweest nu vorige week krijg ik weer een bericht of ik interesse had in de lening en of ik 250,- wilde betalen maar ik had alle kosten al betaald ging om een lening van 7000,- deze heb ik nooit mogen ...

Lees meer

Acadapterwinkel.nl, Fraude internet

Gemeld op 16-12-2018

Oplichting. Gebruikte methode:Valse website. Bedrijfsnaam:Www.acadapte rwinkel.nl Adres:No. 4227 Xili Lake Road.Plaats:District,Shen zhen Land:China 518000 E-mailadres: alisawu259@gmail.com Rekeningnummer:BE44KREDBE BB735045712145 Product: Accu voor dell laptop Bedrag € 24,50 svp uit de ...

Lees meer


LSnetbank, Fraude oplichting

Gemeld op 15-12-2018

Ga hier niet op in het is grootte oplichting je krijgt niets. Na diverse keren over en weer een mail wisseling gedaan te hebben en, hoe stom je ook bent dan betalen, kan je fluiten naar je lening en je bedrag die je betaald. GA ER NIET OP IN. en ook de webiste www.lsnetbank.com is gewoon een kopie. ...

Lees meer

R van asch, Oplichting

Gemeld op 15-12-2018

Via advertentie Marktplaats naar website coolblue-nl.com gegaan. Zogenaamde megadeal met Sonos one eindigde om middernacht. Ik Kreeg een betaalverzoek vanuit Bunq. Dit vond ik vreemd. De naam R. Van Asch had geen verdachte hits. De website had geen verdacht adres. Ik heb het geld dus toch maar ...

Lees meer

Db invest, Oplichting

Gemeld op 15-12-2018

niet willen betalen van factuur, geen geldige contact gegevens, voordoen als een ander persoon.. ...

Lees meer

Boekvoordelig, Oplichting

Gemeld op 14-12-2018

Ik heb een rekening gekregen, maar heb niks besteld. Nu krijg ik een mail van het incasso bureau dat ik moet betalen en dat er anders meer kosten bij komen. ...

Lees meerLaad meer ...