MeldNu.nl

Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

De mooiste meubelen, Internet oplichting


Gemelde gegevens (Internet oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internet oplichting
Gebruikte methode:
Webwinkel, factuur en contact per mail
Bedrijfsnaam:
De mooiste meubelen
Plaats:
Zwolle
Telefoon:
0384578645
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
KVK:
57305420
Product:
Klepbank
Bedrag:
€ 250,00

Omschrijving van de melding:

Op 29 oktober een klepbank besteld en betaald.
Sindsdien niets meer gehoord. Telefonisch is het bedrijf te bereiken en er wordt niet gereageerd op e-mail.


Deel deze melding
Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
(Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?
Mogen gebruikers contact met u opnemen?


Reacties (8)


div.x heb ik gebeld en gemaild maar helaas geen reactie van deze winkel Bijlage
13-12-2017 - visser
Wij hebben in augustus een klepbank besteld inclusief kussen. Klepbank wel ontvangen. Kussen niet. Beiden betaald. Contact opgenomen met leverancier van het kussen, en die bevestigt wat we al vermoedden. Er staan nog rekeningen open bij deze leverancier. Inmiddels 4 maanden verder, en nog geen kussen gezien. Mailen, bellen, Messengerberichten, zelfs het langs gaan bij de eigenaar van De mooiste meubelen, het helpt allemaal niet. Geen kussen. Geen geld terug.
20-12-2017 - Veltkamp
Zelfde verhaal. In november klepbanken besteld, gelukkig betaling onder rembours. Daardoor wel de klepbanken geleverd, maar geen kussens. Bij levering klepbanken wel het gehele bedrag betaald, maar de kussens zijn nog niet geleverd. Site mooistemeubelen is niet meer bereikbaar, bellen lukt ook niet meer.
23-12-2017 - Erik
Wij hebben in de winkel zwolle april meubels besteld aanbetaling gedaan van € 1250,- . Paar maanden terug naar het nw onderkomen van mijn mooiste meubels geweest om verhaal te halen hij erkende dat er problemen zijn en beloofde toen meubels nog te leveren wat achteraf niet meer mogelijk was. Vorige maand nog mail contact gehad en er werd beloofd dat geld overgemaakt zou worden. Tot op heden niks meer gehoord en ontvangen!
30-12-2017 - Glas
Ik heb vergelijkbaar probleem: in juli 2017 een meubel besteld (a 450,-), nooit mogen ontvangen na herhaaldelijk contact (per e-mail, tel onbereikbaar). Bedrag is ook nooit terugbetaald. Ik heb vandaag (6 januari 2018) aangifte gedaan van oplichting.
06-01-2018 - Johan
Hier ook opgelicht. Een klapband met kussen besteld. Klepbank onder rembours laten bezorgen. Moest het totaal bedrag betalen het kussen zou met de post komen. 110 euro. Weken nee maanden bellen mailen enz leverde niets op. Ondertussen gehoord van het bedrijf dat de bank afgeleverd heeft dat de loods is leeg gehaald :(
13-01-2018 - Nicole Post
In november klepbank besteld en betaald. Tot op heden geen levering, geen reactie op mail of telefoon.
15-01-2018 - Cynthia
IK HAD DAAR LAMPENKAPPEN BESTELD EN DIE KREEG IK MAAR NIET STEEDS BELLEN EN MAILEN AF EN TOE BELDE HIJ TERUG EN ZEI OVER 3 WEKEN ONGEVEER WERD HER ZO ZAT, ZAT AL 3 MAANDEN TE WACHTEN EN BETAALD HEB HEM TOEN EEN SMSJE GESTUURD WANT TOEN HIJ MIJ BELDE ZAG IK ZIJN O6 NUMMER GELIJK OPGESCHREVEN. HEB NADERHAND GEDREIGD MET DE POLITIE OOK DE POLITIE GEBELD EN DE BANK OF IK DE BETALING RECHT KON TREKKEN NEE KON NIET HAD MET IDEAL BETAALD HEB OOK ALLEMAAL LELIJKE REVIEUWS OP ZIJN SITE GESCREVEN EN DIE WERDEN EERST GELEZEN DOOR HUN DUS NIET GEPLAATST MAAR GEWOON DOORGEGAAN UITEINDELIJK HEB IK EEN SMSJE GESTUURD DAT IK CONTACT OP ZOU NEMEN MET EEN JURIST EN TOEN KREEG IK EEN EMAILTJE DAT VER VERKOOP WAS ONTBONDEN EN KREEG BINNEN 3 DAGEN MIJN GELD TERUG DUS GEWONNEN
04-02-2018 - COBIE ZWAART