MeldNu.nl

Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Activa Finance B.V., Fraude oplichting


Gemelde gegevens (Fraude oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude oplichting
Gebruikte methode:
Telefoon
Bedrijfsnaam:
Activa Finance B.V.
Adres:
Planetenweg 5
Postcode:
2132HN
Plaats:
Hoofddorp
Land:
Nederland
E-mailadres:
Rekeningnummer:
IBANNL76BUNQ2206722119
IBAN NL76 BUNQ 2206 7221 19
Website / Webwinkel:
KVK:
71967788
Product:
Geen
Bedrag:
€ 550

Omschrijving van de melding:

Gebeld door Activa Finance B.V. te hoofddorp dat er een bedrag uit 2017 open staat van 234 euro voor een pasje om online kortingen te krijgen met een hotel voucher. DIT KLOPT ABSOLUUT NIET. ik weet van niks en ze kunnen het ook niet bewijzen wel zeggen ze dat er een telefonische overeenkomst zou zijn maar als ik hierna vraag is die niet beschikbaar ik moet EERST betalen. JA AMAHOELA !! Ze hadden ook geen adres gegevens van mij en konden hun eigen verhaal slecht onderbouwen het enige wat verteld kon worden dat er betaald moet worden, anders worden de kosten nog hoger. ACTIVA FINANCE B.V. is in JUNI 2018 opgericht samen met meerdere B.V. tjes in het zelfde pand te Hoofddrop. Dit stinkt naar oplichting en fraude. Ik heb een melding gedaan bij het ACM en ga straks naar de Politie om aangifte te doen van fraude en poging tot oplichting.

LET OP: Dit is een oplichters bende die alleen de politie en het ACM kan stoppen dus blijf meldingen maken en doe vooral aangifte.

Dit soort mensen moeten gestopt worden in Nederland.
 


Deel deze melding



Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?
Mogen gebruikers contact met u opnemen?






Reacties (2)


Ook ik heb deze brief gekregen na een telefonische aanmaning.

A. Hordijk

Haareweg 79

7009EB Doetinchem





Geachte heer/mevrouw Hordijk,



Bij deze herinneren wij u eraan dat factuur E19928754 bij ons nog niet is voldaan. Wij verzoeken u het openstaande bedrag uiterlijk op 25-09-2018 te voldoen. De overboekingsgegevens vindt u hieronder.

Overboeken

U kunt het openstaande bedrag € 189,95 overmaken op IBAN NL76BUNQ2206722119 ten name van Activa Finance B.V. o.v.v. het factuurnummer.

Procedure

Blijft de uitbetaling uit, dan zijn wij genoodzaakt client te adviseren om over te gaan tot het opstarten van een gerechtelijke procedure. De kosten die hieruit voortvloeien zullen geheel voor uw rekening komen.

Opmerking

Heeft u het openstaande bedrag al betaald? Of bent u het er niet mee eens? Laat het ons dan weten via email; info@activacollectum.nl of via de telefoon op 020 225 26 85. Wij zien uw betaling graag spoedig tegemoet.



Met vriendelijke groet,



Administratie Debiteuren

Activa Collectum


Dit is een automatisch gegenereerd e-mailbericht. Aan dit e-mailbericht kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van dit e-mailbericht bevat persoonlijke informatie. De inhoud van e-mailberichten en van eventuele bijlagen is uitsluitend bedoeld voor de geadresseerde(n). Het bericht bevat informatie die confidentieel van aard en/of geprivilegieerd kan zijn. Wanneer u noch de bevoegde ontvanger, noch bevoegd bent namens deze te ontvangen, is het u niet toegestaan dit bericht te kopiëren, te gebruiken of te openbaren aan andere personen. Indien u een e-mailbericht abusievelijk heeft ontvangen verzoeken wij u vriendelijk dit per omgaande aan de afzender te laten weten en vervolgens het bericht te vernietigen.
20-09-2018 - Arend Hordijk
Niets ontvangen
20-09-2018 - Yvonne Rijneveld