MeldNu.nl

Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

REBBL Fashion, Internet oplichting


Gemelde gegevens (Internet oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internet oplichting
Gebruikte methode:
Webshop
Bedrijfsnaam:
REBBL Fashion
Naam:
Korstiaan van Kleef
Adres:
Van Tuyll van Serooskerkenstraat 11
Postcode:
2273CD
Plaats:
Voorburg
Land:
Nederland
Mobiel:
0615122332
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Social Media Url:

Omschrijving van de melding:

Pas op met leveren aan Rebbl House van Dhr. Korstiaan van Kleef. Hij ontvangt wel maar betaald niet. In het begin reageert hij dat hij gaat betalen, maar hij komt zijn afspraken niet na. Verkoopt de niet betaalde producten natuurlijk wel gewoon

Hier meer info over de oplichter
Rebbl.house/
Twitter.com/KVKIII
Twitter.com/REBBL_Fash…
Facebook.com/korstiaan…

Heeft eerder Budgetshavers.nl gehad. Staan genoeg zelfde klachten op internet over dit bedrijf. Hij lijkt het nu gewoon te doen met een nieuw bedrijf.


Deel deze meldingReageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?
Mogen gebruikers contact met u opnemen?


Reacties (5)


Ik ben ook opgelicht door Korstiaan van Kleef. Hij heeft waardevolle spullen gehuurd maar deze nooit terugbezorgd. De spullen zijn zogenaamd aan een derde meegegeven en Korstiaan is zogenaamd zelf slachtoffer van deze onbekende derde. De door hem zelf voorgestelde betalingsregeling wordt niet nagekomen. Het bedrijf rebbl.house of Rebbl Fashion Europe verkoopt in werkelijkheid niets. De website dient alleen om andere bedrijven te laten geloven dat het een actief bedrijf is. Samen met de amicale praatjes van Korstiaan van Kleef wordt je overtuigd om te leveren. Betalen doet hij niet en reageren al snel ook niet meer. Het KvK adres in Voorburg is in werkelijkheid het flatje van zijn dochter. Nooit zaken doen met Korstiaan van Kleef!
30-10-2017 - Pro1
Korstiaan van Kleef is een echte oplichter, ik heb de website voor hem gemaakt en een aantal foto's. De factuur is niet betaald en het incassobureau gaf aan dat er geen geld in zijn Bv zit. Deze man doet dit al heel lang. Als je Korstiaan van Kleef Googled zie je eigenlijk al genoeg. De foto's die op zijn instagram staan zijn nep, dit zijn foto's van celebs met een photoshop merkje erop. Het is echt heel bijzonder allemaal.
09-01-2018 - G Vermeulen
Maakt goede sier op Instagram account, maar deze foto's zijn NEP! Bijlage
06-02-2018 - Schuldeiser
Korstiaan van Kleef is een enorme oplichter. Jaren geleden hebben wij hem -toen nog denkende dat hij een vriend was- heel veel geld geleend. Voor een paar dagen zei hij. Dat geld hebben we nooit terug gezien. Heel af en toe belde hij nog en riep dan iets over dat het een 'ereschuld' betrof. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en nooit een cent terug gezien. Volgens mij is hij persoonlijk failliet verklaard. Hij heeft een enorm charmante kant waardoor mensen op het verkeerde ben worden gezet maar pas op want hij is een grote oplichter.
04-03-2018 - Kareth Weaver
Kvk.nl/orderstraat/…

Failliet...
06-08-2018 - Monique Letop