Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Activa Finance B.V. / Project Services BV, Afpersing ,oplichting


Gemelde gegevens (Afpersing ,oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Afpersing ,oplichting
Gebruikte methode:
Telefoon en mail
Bedrijfsnaam:
Activa Finance B.V. / Project Services BV
Adres:
Planetenweg 5
Plaats:
Hoofddorp
Land:
Nederland
Telefoon:
0232052499
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL35ABNA0247763829
NL35 ABNA 0247 7638 29
Product:
Geen idee, is incassobureau voor Project Services
Bedrag:
€ 223,65
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Ik werd vandaag gebeld door Activa Finance BV en er werd gezegd dat er al een jaar een factuur van € 90 openstaat. Voor het bedrijf Project Services?????? Niet bekend bij de KvK trouwens. Ook geen adres niets niets niets. Heel vervelend. Ik meldde de betreffende dame dat ik nog nooit een factuur heb ontvangen. Ze dreigde mij dat er een voicelog is gemaakt en dat zij alle bewijzen heeft dat ik heb ingestemd met een dinerbon????? Daarna ontving ik een email dat ik nog een factuur moest betalen van € 223,65.
Ik heb ze teruggemaild en gezegd dat als zij mij nog één maal lastig vallen, ik aangifte gaan doen. Ook deze melding heb ik ze meegedeeld. Verder zijn zij behoorlijk vasthoudend. HEEL VERVELEND op z'n zachtst gezegd.

Het vervelende is dat zij mijn adres hebben......


Deel deze melding
Reageer op deze melding


(Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?


Reacties (8)


Christa.olaria@gmail.com
Ik ben vandaag 13-8-18 ook gebeld door Activa finance. Ik zou een restsurant/ hotelvoucher gekocht hebben via een telemarketing bedrijf. Vorig jaar op 15 april. Ik zou per mail de rekening hebben gehad en meerdere aanmaningen. Nooit gezien. Nu mogen aanmaningen niet per mail maar moeten per brief. Hij kon me geen
rekening overzicht sturen, maar ik zou wel een mail krijgen
Ik heb vervolgens een mail gekregen. Ziet er improvisorisch uit.
De man die mij belde was behoorlijk onbeschoft.

Ik ga aangifte doen wegens oplichterij. Bijlage
13-08-2018 - Christa Olaria
Ik ben vandaag 14-08-2018 ook gebeld door dit nummer, al meerdere keren overigens maar elke keer als ik opnam werd er niks gezegd en gelijk opgehangen. Dit keer kreeg ik dus wel iemand aan de telefoon genaamd Kevin Blits (?), was dus ook over een hotelvoucher of iets dergelijks van maart 2017. Dus nu heb ik precies dezelfde e-mail gehad en het adres wat op de mail staat daar woon ik al 5 jaar ofzo niet meer en die man beweert dat het de gegevens zijn die ik zelf heb opgegeven..

Heb net met de politie gesproken, want wilde aangifte doen op fraude maar de politieagent zei dat ik er geen aangifte op kan doen, omdat ik niet op de mail ben ingegaan, dus ik moet er van haar ook niet op ingaan. Ze zei "het ruikt naar een oplichting om het zacht uit te drukken.

Was inderdaad ook een erg onbeschofte man die ik aan de lijn had.. Bijlage
14-08-2018 - Felicia
Hier hetzelfde vandaag. Exact hetzelfde met dezelfde kosten. De mail ziet er erg provisorisch uit. Niet officieel. Maak hier een melding en heb het aan de consuwijzer gemeld. Het adres klopt niet meer .

Zoals Felicia ook al meldde vandaag de man die wij spraken was erg drammerig. Je kon er niet tussen komen om vragen te stellen. Wij gaan hier verder niet op in Bijlage
14-08-2018 - Lexi
Exact hetzelfde verhaal als alle andere. Ook door Activa Finance BV ( opgericht op 25 juni 2018) gebeld. Er is gebeld vanaf nummer 023-2052498, maar in de bijlage staat nummer 023-2052499. Als je beide nummers opzoekt op gebeld door gebelddoor.nl, worden beide nummers als zeer gevaarlijk benoemd. Het bedrag moet worden overgemaakt naar een Project Services B.V. (NL35ABNA0247763829), en dat is ook gekoppeld aan de fraudeleuze webshop hollandsdeal.nl. Niet op ingaan. Bijlage
16-08-2018 - john
vandaag een telefoontje ontvangen van de heer Kevin Blitz van Activa Finance dat ik een openstaande betaling had. Heel onduidelijk, zou zelfs herinneringen en aanmaning gekregen hebben via mail. Ging over een bedrag van 223,65 euro. Nooit herinneringen en aanmaning gehad, bij niet betalen kon ik deurwaarder verwachten. De grootste oplichterij zei ik tegen die Kevin, alles stond op band en ik had mijn gegevens achter gelaten. Waar halen ze brutaliteit vandaan????
16-08-2018 - Angèle van Vliet
Vandaag zo raar telefoontje gehad dat ik vorig jaar restsurant/ hotelvoucher gekocht zou hebben .En dat het opgenomen was op band en dat ze mijn gvevens haden.Hoe komen ze er aan.En dat ik mails gehad met de beragen nooit gehad.Werd gezegd dat ik moest betalen want anders kwan de deurwaarder aan de deur.Het gaat om een bedrag van 223.65 euro.het bedrijf die me belde hete Activa financ
16-08-2018 - marianne vlieland
Zelfde als hierboven vermeld, zie bijlage
17-08-2018 - Marja Zoon
Kwetsbare ouderen vallen ze ook al lastig. Mijn demente moeder wordt sinds vorige week ook door een man gebeld. Het wordt tijd dat oplichtingspraktijken aan banden worden gelegd. Nederland is een paradijs voor criminelen.
20-08-2018 - Vanessa