Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

PetsSupermart, Internet oplichting


Gemelde gegevens (Internet oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internet oplichting
Gebruikte methode:
Website bestelling
Bedrijfsnaam:
PetsSupermart
Adres:
Wilhelminapark 17
Postcode:
5041EB
Plaats:
Tilburg
Land:
Nederland
Mobiel:
0653979679
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Dieren producten

Omschrijving van de melding:

Drie weken geleden een bestelling geplaatst bij Petssupermart en geen levering.
Op de site staan twee telefoonnummers. Er een gebeld en een voicemail ingesproken waarop geen reactie. Het ander nummer was toe buiten bedrijf. Opgezocht waar dit bedrijf zat. Deze blijkt te wonen in Sprundel Noord Brabant. Het adres bij mij bekend.
Dit is bij mij in de buurt dus ik erlangs. Ik bel aan en het zoontje des huizes doet open. De bewoner is een beetje bang van bezoekers want hij heeft een camera onder de dakgoot gehangen.De ouders zijn natuurlijk niet thuis. Na wat aandringen vraag ik of hij zijn vader of moeder wilt bellen en dat doet hij.
Ik krijg dan mevrouw aan de lijn. Ik vertel dat ik mijn spullen kom halen of mijn geld terug. Zij zegt niet op kantoor te zijn en dat ze het niet kan nakijken. Hetgeen ik besteld heeft moet uit Engeland komen vandaar er niet is geleverd. Op zich natuurlijk raar.
Ik zeg dat ze nog een week de tijd krijgt om de spullen te leveren of het geld terug te sturen en dat ik anders aangifte ga doen van oplichting. Dat wil ik nu doen maar kom op deze site uit en schrik hiervan dat er zoveel mensen de dupe zijn en dat deze oplichters nog steeds hun werk kunnen blijven doen. Als ik 10 km te hard rijd krijg ik een boete van 150 euro en deze oplchters blijven ongestraft. Waar hebben we in godsnaam Politie voor.


Deel deze melding
Reageer op deze melding


(Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?


Reacties (3)


0653979679 Geeft meldingen op politie.nl/aangifte-of-melding-doen/…

Zoek nummer FB.. Thyra Schijven uit Sprundel
0613006863 Geeft meldingen
20-04-2018 - Gerard
Ook ik ben er in getuind. November 2017 een bestelling gedaan. Daarna hoorde ik niks meer. Vele malen geprobeerd te bellen en mailen. Nooit antwoord. Ook via dezelfde wegen aangegeven dat ik mijn geld terug wilde. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een maand geleden een pakketje geleverd. Die heb ik geweigerd wegens te laat leveren. Weer bellen en mailen... niks... Twee weken later hetzelfde pakket en weer geweigerd... en weer bellen en mailen. Uiteindelijk was bij mij de maat vol en is er een boze mail die kant op gegaan en heb ik ze gemeld dat ik aangifte zou gaan doen als er binnen een week geen geld terug was. Na 6 dagen kreeg ik van ene Brigitte een mail terug dat het teruggestort was en dat ik niet moest gaan lopen dreigen, dat ik even normaal moest doen. En ja hoor, er is geld gestort! Alleen niet het volledige bedrag! Stel oplichters zijn het! Kan hier nu echt niks asn gedaan worden???
20-04-2018 - Minibesie
Ik heb 10-05-2018 wat besteld zij waren de enigste die dat had.
Heb het gelijk besteld, niet verder gekeken was blij dat hun dat hadden.

Ben ook aan bellen gegaan maar nee hoor.
15-05-2018 - mar


Petssupermarket, Oplichting

Gemeld op

Niets geleverd gekregen, geen bericht, voicemails and e-mails niet beantwoord. Geld weg. ...

Lees meer

Reikipraktijkdekracht, Product niet geleverd site verwijderd

Gemeld op

Site bestaat niet meer naar 6 dagen was het weg emails die gebruikt zijn service@forvipsale.com service@mx1.commerce-line.info bijlage bankgegevens mail Bedankt voor uw bestelling, heb je er in geslaagd te betalen! Deze e-mail bevat belangrijke informatie met betrekking tot uw recente ...

Lees meer

Mumetaz, Scam/Fraude

Gemeld op

In januari kleding besteld, nog niets geleverd gehad. Na navraag een email gekregen dat het door het Chinese nieuwjaar wat langer duurt, maar het nieuwe chinese nieuwjaar is weer in aantocht. Wellicht bedoelen ze, dat ze het druk hebben met voorbereiden op het nieuwe chinese nieuwjaar van 2019!! ...

Reacties (1)

Lees meer

Http://www.whitestripskopen.nl, Internet oplichting marktplaats

Gemeld op

I bought the Crest whitestrips on this fake webshop. After payment I got nothing. No reaction after sending e-mails. He also use the same bank account (NL30ABNA0524590958) for other fake webshops. I hope he gets caught quickly. ...

Lees meer