Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

PetsSupermart, Internet oplichting


Gemelde gegevens (Internet oplichting)


Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internet oplichting
Gebruikte methode:
Website bestelling
Bedrijfsnaam:
PetsSupermart
Adres:
Wilhelminapark 17
Postcode:
5041EB
Plaats:
Tilburg
Land:
Nederland
Mobiel:
0653979679
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Dieren producten

Omschrijving van de melding:

Drie weken geleden een bestelling geplaatst bij Petssupermart en geen levering.
Op de site staan twee telefoonnummers. Er een gebeld en een voicemail ingesproken waarop geen reactie. Het ander nummer was toe buiten bedrijf. Opgezocht waar dit bedrijf zat. Deze blijkt te wonen in Sprundel Noord Brabant. Het adres bij mij bekend.
Dit is bij mij in de buurt dus ik erlangs. Ik bel aan en het zoontje des huizes doet open. De bewoner is een beetje bang van bezoekers want hij heeft een camera onder de dakgoot gehangen.De ouders zijn natuurlijk niet thuis. Na wat aandringen vraag ik of hij zijn vader of moeder wilt bellen en dat doet hij.
Ik krijg dan mevrouw aan de lijn. Ik vertel dat ik mijn spullen kom halen of mijn geld terug. Zij zegt niet op kantoor te zijn en dat ze het niet kan nakijken. Hetgeen ik besteld heeft moet uit Engeland komen vandaar er niet is geleverd. Op zich natuurlijk raar.
Ik zeg dat ze nog een week de tijd krijgt om de spullen te leveren of het geld terug te sturen en dat ik anders aangifte ga doen van oplichting. Dat wil ik nu doen maar kom op deze site uit en schrik hiervan dat er zoveel mensen de dupe zijn en dat deze oplichters nog steeds hun werk kunnen blijven doen. Als ik 10 km te hard rijd krijg ik een boete van 150 euro en deze oplchters blijven ongestraft. Waar hebben we in godsnaam Politie voor.Deel deze melding:Reageer op deze melding


(Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot)
Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?

Reacties (3)


 • 0653979679 Geeft meldingen op politie.nl/aangifte-of-melding-doen/…

  Zoek nummer FB.. Thyra Schijven uit Sprundel
  0613006863 Geeft meldingen

  20-04-2018 - Gerard
 • Ook ik ben er in getuind. November 2017 een bestelling gedaan. Daarna hoorde ik niks meer. Vele malen geprobeerd te bellen en mailen. Nooit antwoord. Ook via dezelfde wegen aangegeven dat ik mijn geld terug wilde. Tot mijn grote verbazing kreeg ik een maand geleden een pakketje geleverd. Die heb ik geweigerd wegens te laat leveren. Weer bellen en mailen... niks... Twee weken later hetzelfde pakket en weer geweigerd... en weer bellen en mailen. Uiteindelijk was bij mij de maat vol en is er een boze mail die kant op gegaan en heb ik ze gemeld dat ik aangifte zou gaan doen als er binnen een week geen geld terug was. Na 6 dagen kreeg ik van ene Brigitte een mail terug dat het teruggestort was en dat ik niet moest gaan lopen dreigen, dat ik even normaal moest doen. En ja hoor, er is geld gestort! Alleen niet het volledige bedrag! Stel oplichters zijn het! Kan hier nu echt niks asn gedaan worden???

  20-04-2018 - Minibesie
 • Ik heb 10-05-2018 wat besteld zij waren de enigste die dat had.
  Heb het gelijk besteld, niet verder gekeken was blij dat hun dat hadden.

  Ben ook aan bellen gegaan maar nee hoor.

  15-05-2018 - mar