Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Baby, Scam


Gemelde gegevens (Scam)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Scam
Gebruikte methode:
Fake website
Naam:
Baby
Land:
Philipijnen
Bedrag:
€ 0

Omschrijving van de melding:

Hierbij wil ik u oproepen om uit te kijken voor sociale media website Hi5 en Tagged, beide zijn van eenzelfde beheerder is gevestigd in het buitenland.

Hi5 en tagged sociale media accounts worden gebruikt voor o.a dating, ontmoetten en nieuwe vrienden en relaties te maken/krijgen, echter zijn er daar veel scammers die via webcam e.e.a van je willen, veelal philipijnse personen, maar zeker ook uit kenia.
Er word wel is geld gevraagd aan jou als zogenaamde vriend, meestal op verleidende wijze, endat jij dan bijv de huur of telefoon rekening gaat betalen, trap hier niet in dit zijn scammers.

kijk dus uit voor deze sociale media websites, en klik niet zomaar iemand aan, en vertel zeker niet wat je doet of wie je bent, en men vraagt al gauw ben je single of heb je kinderen, ben je getrouwd of heb je een vriendin, waar kom je vandaan e.d men probeert daar een slaatje uit te slaan.


Deel deze melding
Reageer op deze melding


(Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?


Reacties (0)
Marielle Rikkers, Internet oplichting

Gemeld op

Ik heb een kleding setje voor 1 van mijn baby's bij deze mevrouw gekocht en het zou vorige week vrijdag of zaterdag op de post gaan. Ik heb dinsdag een bericht verstuurd met de vraag of het al is verzonden. Ik vind dat namelijk niet meer dan normaal om dat gewoon even netjes door te geven. ...

Lees meer