Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Y. Cantekin, Internet oplichting


Gemelde gegevens (Internet oplichting)


Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internet oplichting
Gebruikte methode:
Levert niet na betaling
Naam:
Y. Cantekin
Rekeningnummer:
NL94ABNA0470651598
NL94 ABNA 0470 6515 98
Social Media:
Gebruikersnaam:
Billion.bazaar
Product:
Louis Vuitton desert boots
Bedrag:
€ 140

Omschrijving van de melding:

Op 27-03-2018 een bedrag van 140 euro overgemaakt naar deze verkoper. Vooraf werd er aangegeven dat de levertijd 5 dagen was, en ik kreeg de belofte binnen een aantal dagen een track code te krijgen.

Een week later nog steeds geen track code en word ik aan het lijntje gehouden wat betreft de levering. Op 02-03-2018 werd mij gezegd dat het product verzonden en onderweg was. Op 05-03-2018 werd mij gezegd dat de order in behandeling was en de volgende dag verzonden werd, echter nooit een trackcode ontvangen of een ander zwart op wit bewijs dat het product daadwerkelijk onderweg is naar mij.
Mijn wens om de koop te annuleren word genegeerd en mijn laatste berichten worden dat ook.

Verkoper heeft ook een instagram account: billion.bazaar.Deel deze melding:Reageer op deze melding


(Bijv: factuur, e-mailadres, brief, document)
Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?

Reacties (1)


  • Beste Sherida Molly, Hierbij wil ik je graag informeren dat wij contact hebben gehad met Dhr. I. Ado. Wij hebben track and trace details verstuurd. Met foto als bewijs van uw bestelling. Het heeft helaas wat langer geduurd. De verwachte aankomst is voor 27 maart. Mocht dat niet zo zijn, dan krijgt u het volledige bedrag vergoed €140,-. Wij vinden transparantie erg belangrijk. Deze aangifte is momenteel bevroren en onterecht. Bewijs is direct leverbaar van de zending. Tevens ook communicatie tussen onze klanten. Die hun bestellingen hebben ontvangen. Mocht je nog vragen hebben, mail ons gerust. instabillionbazaar@gmail.com Met vriendelijke groeten, Team Billion.bazaar,

    15-03-2018 - Billion.bazaar