Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Sidekick Events BV, Online betaling


Gemelde gegevens (Online betaling)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Online betaling
Gebruikte methode:
Online verkoop
Bedrijfsnaam:
Naam:
Adres:
Laurierstraat 55
Postcode:
7322RB
Plaats:
Apeldoorn
Land:
Nederland
Telefoon:
0623405545
Mobiel:
0646305282
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
NL21INGB0674773837
NL21 INGB 0674 7738 37
Website / Webwinkel:
KVK:
65815513
Product:
Festival Ticket
Bedrag:
€ 65
Betaalmethode:
Betaald via iDeal

Omschrijving van de melding:

Met het kopen van de tickets voor zomerkriebels flink opgelicht. De website vermelde dat er BINNEN 30 DAGEN geld teruggestort zou worden in het geval van annuleren. We zijn nu bijna 2 maanden verder, en de organisatie reageert nergens op.

Op de website zomerkriebelsapeldoorn.nl staat dat dit evenement van sidekick-events.nl is. Echter als we uit wanhoop het rechtstreeks aanschrijven, krijgen wij per abuis te horen dat we alleen via het email adres [email protected] mogen schrijven. DIT ZIJN GEWOON DEZELFDE MENSEN, ZE SPELEN EEN SPELLETJE.

Op de website van sidekick events staan enkele links naar de social media van Edu Jourdin, die geeft ook al geen thuis. Wanneer wij het adres van het bedrijf opzoeken, blijkt dat hier de ene na de andere BV wordt gevestigd en failliet wordt verklaard of wordt ontbonden. Schandalig dat deze mensen, Edu Jourdin en Gabri Jourdin het gore lef hebben om er met andersmans geld vandoor te gaan. Als meer mensen zich kunnen melden in de reacties hoop ik dat we serieuze stappen kunnen ondernemen.
 


Deel deze melding

Reacties (10)


 
10-09-2021 - Lisa
Precies hetzelfde meegemaakt. Op geen enkele manier kom ik met de organisatie van Zomerkriebels in contact. Ze geven aan dat ze mensen dubbel uitbetaald hebben. Dit is natuurlijk dikke onzin.

Graag zou ik verdere stappen willen ondernemen om het geld terug te krijgen.
 
10-09-2021 - Jessica
Hoi CaroVrijdag,

Helaas ook dezelfde ervaring. Evenement is op vage wijze vanuit de organisatie geannuleerd en het geld is niet retour en bedrijf onbereikbaar. Wat een stelletje oplichters, sneu.

Ik zou ook graag stappen ondernemen tegen Zomerkriebels / Side kick events Apeldoorn

Groetjes,

Jessica
 
13-09-2021 - DcmE
Wat slecht dit zeg. En dat terwijl er gewoon op voorhand een garantie was gegeven op geld retour. Zijn er mensen die aangifte hebben gedaan bij de politie? Dat wordt door meldnu aangeraden
 
13-09-2021 - Roy
Het zou mooi zijn als er collectief stappen ondernomen kunnen worden. Ik heb zelf meer dan € 400 betaald voor 3 VIP-kaarten, niet om VIP-opgelicht te worden.
M.v.g. Roy
 
14-09-2021 - Stef
In ieder geval 'fijn' om te horen dat het om zoveel mensen gaat, dan moeten we er maar samen werk van gaan maken. Wat een schofterige familie, niet eens het fatsoen om de mensen netjes te woord te staan.... als zomerkriebels en sidekick events inderdaad dezelfde personen zijn voel je je toch helemaal niet serieus genomen als ze met het ene email je vragen om naar een ander te mailen.
 
15-09-2021 - Berry
Ook geen terugbetaling gehad en geen reactie. Ik denk dat het verstandig is dat we gezamenlijke stappen gaan nemen.
 
21-09-2021 - DvR
Hier eenzelfde ervaring. Nog steeds mijn geld niet retour en wordt afgescheept met dat ze eerst de dubbelbetaalde bedragen terug moeten krijgen. Vandaag brief gestuurd dat ik daar niet mee akkoord ga en per omgaande alsnog mijn geld wil ontvangen en ik anders stappen ga ondernemen.
Misschien gezamenlijk actie ondernemen??
 
23-09-2021 - Brigitte
Ook ik ben al geruime tijd aan het proberen mijn geld terug te krijgen. Na meerdere mailtjes waar geen reactie op kwam kreeg ik vorige week toch een reactie vanuit de organisatie. Zij vroegen om mijn ordernummer en die heb ik opgestuurd. Ik had goede hoop mijn geld nu wel terug te ontvangen maar helaas, weer niets! Echt schandalig. Ik ga aangifte doen, hebben jullie dit ook gedaan?
 
23-09-2021 - Joris
Wat een belachelijke situatie, er wordt een loopje met ons genomen hier. De 'Organisator' Edu Jourdin blijkt niet eens de eigenaar van het bedrijf Sidekick Events B.V. te zijn. Volgens de openbare gegevens is zijn vrouw, Arendje Gabriella Jourdin-Geurs, ook wel "Gabri Jourdin" de bestuurder en enige aandeelhouder van het bedrijf. Het is al helemaal onbegrijpelijk dat volgens haar LinkedIn profiel nl.linkedin.com zij werkt voor Werkbedrijf Lucrato - Een overheidsinstelling van o.a. GEMEENTE APELDOORN. Hoe is dit mogelijk????
- Er wordt 12000 aan subsidie gegeven
- Er wordt voor duizenden euro's aan tickets verkocht
- Vervolgens krijgen artiesten niet betaald
- Ticketkopers krijgen hun geld niet terug
- Edu Jourdin stuurt mensen van sidekick events naar zomerkriebels, beide zijn eigen e-mailadressen
- Edu Jourdin claimt geen geld te hebben om mensen te betalen, ondanks dat artiesten en ticketkopers blijkbaar geen geld krijgen
- Edu Jourdin is helemaal niet te eigenaar van het bedrijf, maar Garbi Jourdin is dat.
- Gabri Jourdin werkt voor een werkbedrijf van gemeente Apeldoorn?

Waar verdwijnt al dit geld naartoe?
 
23-09-2021 - Eva
Wil iedereen die hier nog gedupeerd in is mij per email benaderen op [email protected]?
Ik denk dat het bundelen van de informatie en acties slim is, wellicht hebben onze acties dan meer effect
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?