Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Particulier, Afpersing, oplichting


Gemelde gegevens (Afpersing, oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Afpersing, oplichting
Gebruikte methode:
E-mail / website / telefoon
Bedrag:
€ 1000
Betaalmethode:
Bitcoin

Omschrijving van de melding:

Hallo,

Ik!hou je al een tijdje in de gaten omdat ik je gehackt heb door middel van een trojan virus in een advertentie op een porno website. Indien je hier niet bekend mee bent zal ik dit even toelichten. Een trojannvirus geeft je de volledige toegang en controle over een computer, of elk ander apparaat. Dit houd in dat ik alles op je scherm kan zien en je camera en microfoon kan inschakelen zonder dat jij hiervan op de hoogte bent. Zo heb ik ook toegang gekregen tot al je contactpersonen.

Ik heb een video gemaakt waarop te zien is hoe jij jezelf bevredigt op de linker helft van het scherm en op de rechter helft zie je de video waar jij naar keek. Met een druk op de knop kan ik deze video doorsturen naar alle contactpersonen van je email en social media.


Аls je dit wil voorkomen maak je een bedrag van 1000 euro over naar mijn bitcoin adres (Аls je dat niet weet, zoek met Google "Bitcoin kopen").


Bitcoin adres: 1DXjhcAFMXA4jwGZwQahhrJfhijcVHYcNw

Zodra de betaling binnen is wis ik de video en hoor je nooit meer van mij. Ik geef je 72 uur de tijd om de betaling over te maken. Daarna weet je wat er gebeurt. Ik kan het zien als je de email hebt gelezen.
Аangifte doen heeft geen zin, deze email is namelijk op geen enkele manier te traceren en mijn bitcoin adres ook niet. Ik maak geen fouten. Аls ik erachter kom dat je toch aangifte hebt gedaan of dit bericht met iemand anders hebt gedeeld zal de video direct verspreid worden.

Het delen van dit bericht zal er natuurlijk ook voor zorgen dat anderen dit gaan kopieren en dan kom je vanzelf weer aan de beurt.

De groeten!


Deel deze melding
Reacties (6)


27-09-2018 - Eijkenboom
Ik vind deze mail zeer triest.
Vooral omdat mijn vader onlangs overleden is.
Hoop dat ze die persoon kunnen achterhalen. (Bijlage)
27-09-2018 - Roberto
Wanneer gaat Den Haag hier iets aan doen,. zeer zware straffen uitdelen, althans ermee dreigen,. doe hewoon 250 000 EUR boete bij elke overtreding, zul je zien dat dit snel afgelopen is.
27-09-2018 - Ikke
Ik heb dezelfde email ontvangen via een mailadres dat ik niet meer in gebruik heb (emails die ik op dit mailadres ontvang, worden automatisch doorgestuurd naar mijn huidige mailadres).
27-09-2018 - Cees
bitcoin adres gemeld, kijk ook een op de site meldnu.nl daar zie je dat er al heel veel mensen een bericht achter hebben gelaten en dezelfde email hebben ontvangen
27-09-2018 - Co Alberts
Ik heb inmiddels van deze oplichter/afperser al 3 van deze e-mails gehad op 3 verschillende e-mail adressen. Voor mijn e-mail gebruik ik Mailwasher Pro van Firetrust. Daarom ben ik ook in het bezit van de onzichtbare delen van deze mail. Alles heb ik in een Word document gezet dat ik heb bijgevoegd. Op de 1e blz staan diverse IP adressen die hopelijk tot deze oplichter mogen lijden.
27-09-2018 - swiers
Kreeg vandaag exact dezelfde email.
Heb deze direct geheel verwijferd.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?