Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Garage Beek, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Misleidende verkoop
Bedrijfsnaam:
Garage Beek
Naam:
Voorheen Garage Maarschalk Venray
Adres:
De Beeke 12
Postcode:
5469DW
Plaats:
Erp
Land:
Nederland
Telefoon:
0413301470
Mobiel:
0636420546
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Auto's
Bedrag:
€ 7500

Omschrijving van de melding:

Een waarschuwing voor iedereen die hier een auto wilt kopen, laat je gezond verstand spreken, bekijk de website, de prijzen, de kilometerstanden, geen enkele kentekenplaat zichtbaar etc. Deze heren hebben voorheen Garage Maarschalk in Venray gehad en daar heel veel mensen opgelicht...waaronder mezelf. Mooie praatjes, allerlei beloftes... en dat doen ze heel goed, ik ben er zelf ook ingestonken! Achteraf vallen pas de puzzelstukjes op zijn plaats... en dan is het te laat. Geknoeid met km-stand, geen afleverbeurt, smerige vieze auto, import uit Duitsland... maar stiekem toch uit Roemenië, onderhoudsboekje klopt niet... zelfs de garages in Duitsland bestaan niet die erin staan. Ze proberen om verdere problemen en escalatie te voorkomen wel zaken op te lossen, maar alles met half werk. Ze beloven je een jaar garantie en je mag nog eens terugkomen voor een beurt en apk... nou, trap er niet in. Zelf hebben ze geen servicemonteurs en rommelen maar wat aan. Ze laten alles elders doen. Bovendien in mijn geval en van vele anderen... ze zijn binnen een mum van tijd met de noorderzon vertrokken en dan kun je fluiten naar je garantie en centen! En geloof me, ze verkopen slechte... hele slechte auto's! Het allerergste vind ik ook nog eens dat je in Nederland er alleen voor staat! Je rechtsbijstand helpt je niet, want het is geen BOVAG garage. Ook de politie doet niets, je moet zelf maar opletten waar je iets koopt. Het mag dus gewoon! Daarom... stop deze oplichters, het zijn gewoon boeven eerste klas! Met mooie praatjes en beloftes weten ze je over te halen, alle problemen worden opgelost... zeggen ze, maar met dit soort auto's is het dweilen met de kraan open. Uiteindelijk zijn ze vertrokken en zit je zelf met een slechte onverkoopbare auto. Op Meld Nu staan diverse verhalen over deze gasten, maar dan dus onder de naam Garage Maarschalk in Venray. Mensen die er pasgeleden een auto hebben gekocht, met garantie... die verhaal willen halen maar nu bij een leeg pand uitkomen. Nou beste mensen... ze zitten gewoon in Erp en gaan gewoon verder met hun praktijken! Dezelfde auto's die ook op de website van Garage Maarschalk stonden, dezelfde taalvouten... de brutaliteit! Ik hoop dat mijn waarschuwing iets oplevert en dat deze figuren opgepakt worden. Maar... ze kleuren netjes binnen de lijntjes, spelen het goed. Op het moment dat ze onraad ruiken wordt er hulp geboden en lossen ze alles op (zeggen ze). Bah... blijf er weg!

meldnu.nl


Deel deze melding

Reacties (4)


16-03-2019 - Anoniem
Wij hebben ook een auto gekocht bij deze oplichters in Venray destijds nog. Ook airco was na een aantal maanden defect! Plus na een aantal maanden kwam er aan de zijkant van de auto gebarsten lak tevoorschijn. Koop hier aub niks!!!!!!!!
19-03-2019 - Henk
Koop alstublieft geen auto’s bij deze garage.
Ik heb een Peugeot 107 aangeschaft. Meneer beloofde een perfecte auto. Achteraf bleek de kilometerstand teruggedraaid. Er wordt in onderhoudsboekjes vanalles neergezet wat niet klopt. Zijn auto’s staan geadverteerd als eerste eigenaar, maar dit is niet waar. Het zijn (bijna) allemaal importauto’s die al een hele geschiedenis hebben en waar, in mijn geval, vanalles aan gesleuteld is.
Je wordt verzocht om de keuringen en onderhoud bij hem uit te voeren. Dit heb ik niet gedaan (eigen garage was dichterbij) en toen kwamen er allerlei gebreken naar boven. Het is complete oplichterij.
10-08-2019 - Elsa
Ik heb in december 2018 een auto gekocht bij Garage Beek, ook een miskoop allemaal gebreken nu. Ze zouden er in de lente nieuwe zomerbanden opzetten, steeds als ik belde voor een afspraak waren de banden nog niet binnen. Nu problemen met de motor, waar ik een jaar garantie op zou hebben. Telefoon al een maand onbereikbaar vanwege vakantie (volgens de website). Zojuist langsgereden, en ze zijn met de noorderzon vertrokken.. weer helemaal leeg. Als iemand een idee heeft waar ze nu opduiken, hoor ik dat graag!
06-09-2019 - oppakken oplichters
Wellicht gaat hij het op nieuw proberen. onderstaande is een garage adres!
MORS 23 Eibergen 7151MX tel: 31615931051
Jordy Maarschalkerweerd
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?