Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Wordans.nl/Wordans.com, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Webwinkel, factuur en contact per mail
Bedrijfsnaam:
Wordans.nl/Wordans.com
Naam:
Wordans
Adres:
Kingsfordweg 151
Postcode:
1043 GR
Plaats:
Amsterdam
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL30ABNA0524590958
NL30 ABNA 0524 5909 58
Website / Webwinkel:
Gebruikersnaam:
Wordans
Product:
Ottoman Lounge Merfi-Piel
Bedrag:
€ 1739,69
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Op 29 september heb ik 2 Wordans Home SPA012 Ottoman Lounge Merfi-Piel besteld en 2 Wordans Home SPA11- Sillon Lounge Mer- stoelen, decoratiesticker, Uitschuifbare eetkamertafel Glossy en Worden Home BAZ022 WAMP Bar Table besteld en betaald a 1739,69 voor mijn bedrijf (Bewustzijnscentrum Heel Jezelf te Nieuw Vennep). Tijdens mijn bestelling had ik alles even in de wacht gezet, omdat ik een sessie had met een klant. Ik ontving tussentijds een mail van Igor Roevros (zie hieronder en de 2e bijlage) en heb gebruikt gemaakt van de code die hij me heeft toegezonden.

IGOR ROEVROS
28 SEP.

AAN PRAKTIJKHEELJEZELF@GMAIL.COM

BESTE ANDREA,
MIJN NAAM IS IGOR EN IK CONTACTEER U VAN DE WORDANS KLANTENSERVICE.
IK ZIE DAT U GEPROBEERD HEEFT EEN BESTELLING BIJ ONS TE PLAATSEN WELKE U OM DE ÉÉN OF ANDERE REDEN NIET HEEFT KUNNEN AFMAKEN.
IS ER MISSCHIEN IETS WAAR IK U MEE KAN HELPEN?
INDIEN U UW BESTELLING VANDAAG OF MORGEN PLAATST KAN IK U EEN KORTING VAN 80€ AANBIEDEN.
U KUNT HIERVOOR GEBRUIK MAKEN VAN DE VOLGENDE KORTINGSCOUPON: IGOR17092802
MOCHT U VERDERE VRAGEN OF OPMERKINGEN HEBBEN DAN HOOR IK HET NATUURLIJK GRAAG.
ALVAST BEDANKT VOOR UW TIJD EN UW VERTROUWEN IN WORDANS.
PRETTIG WEEKEND EN MET VRIENDELIJKE GROET,

IGOR ROEVROS
WWW.WORDANS.NL

Ik ben 10 oktober 2017 op vakantie gegaan, terwijl mijn Bewustzijnscentrum gewoon doordraaide, mijn collega heeft de boel waargenomen. Echter 30 oktober ben ik terug gekeerd en waren er nog steeds geen spullen bezorgd, terwijl ze op hun site reclame maken voor de snelle levering. Ik heb diverse mails naar hen gestuurd, daar ik geen telefoonnummer kon vinden op hun site (Wordans.nl/Wordans.com). Later zag ik een buitenlands telefoonnummer op hun facebooksite. Ik heb mails gezonden naar op hun site vermeldde email adressen en naar de persoon die mij bovenstaande mail heeft gezonden. Ik kreeg op de laatste direct een mail terug, met de melding emailadres niet gevonden. Het trackingnummer die zij hebben toegezonden, werkt niet. Daarna begon ik toch een raar gevoel te krijgen en ben gaan zoeken naar negatieve recensies en ben zowel op kassa, als op jullie site, tot de teleurstellende conclusie gekomen, dat ook ik de dupe ben geworden van oplichterij. Geen contact mogelijk, wel de factuur kunnen uitdraaien via account die ik op hun site heb aangemaakt, maar geen spullen. Waarvan ik me nu ga realiseren, dat deze ook niet gaan komen.

Bewustzijnscentrum Heel Jezelf
Andrea Lancel

 


Deel deze melding
Reacties (3)


05-11-2017 - Inge Dikken
Ook ik heb op 29 september een bestelling geplaatst bij Wordans en tot op heden ook nog niks ontvangen. Al een aantal keren gemaild maar er wordt nergens op gereageerd. (Bijlage)
29-11-2017 - Marleen van de velde
Beste Ik heb op 20 sept stoelen besteld voor een bedrag van bijna 250 euro, plots kreeg ik een mail dat de bestelling geannuleerd werd door een fout in hun systeem en dat er een terug betaling ging uitgevoerd worden. We zijn nu 2 maand verder geen door storting gekregen natuurlijk. Ik kas dit weekend op facebook van de zovelen mensen die in het zak werden gezet. Helaas nu pas gelezen.
06-02-2018 - Andrea Lancel (Bewustzijnscentrum Heeljezelf)
Naar aanleiding van mijn bovenstaande bericht, wil ik melden dat er nog hoop is onder de gedupeerde. Ik heb mijn spullen vorige week in ontvangst mogen nemen, 3 1/2 maand nadat ik deze heb besteld. Lang moeten wachten, maar wel tevreden op een paar kleine onderdelen na. Daarmee vervalt mijn aangifte en hoop ik dat andere hier net zo verrast worden als ik.. Bewustzijnscentrum Heel Jezelf Andrea Lancel


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?