Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

VibroShaper via Mollie, Internetoplichting via facebook


Gemelde gegevens (Internetoplichting via facebook)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting via facebook
Gebruikte methode:
Aanbieding op facebook
Bedrijfsnaam:
VibroShaper via Mollie
Naam:
Vibroshaper
Bedrag:
€ 79,95
Betaalmethode:
IDeal
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Via Facebook besteld op 23-10-2020 en betaald.
NL51DEUT025652624 bankrekening van de oplichters.


Deel deze melding

Reacties (24)


15-11-2020 - Arno van wijnen
Ik heb dezelfde klachten, opgelicht via vibroshaper.nl
16-11-2020 - Linda
Oh wat stom had ik nu maar eerst hier gekeken, zojuist besteld baal enorm, geld niet meer terug te krijgen op een bepaalde manier?
17-11-2020 - Arno van wijnen
Hoi, ik heb aangifte gedaan bij de politie, dat adviseer ik iedereen te doen.
18-11-2020 - Linda
Hoeveel dagen moet ik wachten totdat ik niks gestuurd krijg voordat ik aangifte kan doen? Heb 3 dagen geleden besteld, wel meteen erna gemaild dat ik bestelling wilde annuleren en geld retour omdat mijn zus hem ook al besteld had en anders dubbel hebben, uiteraard geen reactie op ontvangen.
20-11-2020 - Inge
Ook opgelicht via Facebook


20-11-2020 - Joke m
Ik heb hem ook besteld en betaald de vibrio shaper via "Payment Service Provider" wat een smerige oplichters. (Bijlage)
23-11-2020 - Coen van der Linden
Aan eenieder die opgelicht is via "Payment Service Provider" bv. Neem aub even contact met mij op, dan kunnen we gezamenlijk juridische stappen ondernemen tegen "Payment Service Provider". "Payment Service Provider" bv doet al jaren op semi legale illegale wijze zaken waar het risico volledig bij de koper ligt, terwijl dat wettelijk niet zou moeten. Men misbruikt een juridische gat in de wet en daar moet zo snel mogelijk een eind aan komen met terugbetaling van alle gevallen van oplichting. "Payment Service Provider" geeft geen enkele steun aan mensen die betaald hebben en daarna niks geleverd. Doet ook geen enkele moeite de oplichters te voorkomen, of nadien te stoppen, en geeft geen informatie aan de opgelichte kopers. Dat is in mijn boekje heling, of tenminste deels verantwoordelijk voor heling. "Payment Service Provider" ontvangt uw geld en sluitst het door terwijl ze dat pas zouden moeten doen als er geleverd wordt. Alle risico bij de koper, niks bij "Payment Service Provider". "Payment Service Provider" veinst zekerheid, maar als het puntje bij het paaltje komt bent u als koper het haasje. Terwijl er miljoenen worden verdient dagelijks!! Tel uit uw winst.
24-11-2020 - Martine
Ik ook besteld en betaald niks ontvangen (Bijlage)
26-11-2020 - Anna
Heb helaas ook op 20-11-20 met iDeal betaald via "Payment Service Provider". €86,80, inclusief verzekerde verzending. Na een bevestiging van mijn bestelling niets meer vernomen. Nog nooit meegemaakt . . .maar 1 keer moet de eerste zijn. Oppassen geblazen.
01-12-2020 - Wilma
Op 11 november besteld en betaald. Meerdere mails gestuurd naar [email protected] maar geen reactie. Baal enorm hiervan en wil graag stappen ondernemen. (Bijlage)
07-01-2021 - Orange Planet BV
We hadden op 5 november reeds melding gedaan bij SIDN (merkregistratie), shopify, fraudehelpdesk en politie. Als importeur van Vibroshaper hebben we het proberen te voorkomen, helaas dat andere partijen in Nederland niet snel kunnen en willen handelen. Mocht u een claim neer willen leggen, zou je dat kunnen proberen bij Godaddy, zij hebben de merkregistratie geaccepteerd zonder officiële legitimatie van registrant waardoor voor ons de echte oplichter niet te traceren is. We hebben wel een KVK maar of dat de echte oplichter is is niet zeker.


02-03-2021 - Susanne
Helaas niet verder gezocht dan mijn neus lang is :( en ben er dus ook ingetrapt. Op 25-02-2021 besteld en betaald via een advertentie op FB maar daarna niets meer gehoord of gezien. Een mail gestuurd naar een mailadres in de algemene voorwaarden ([email protected]) maar deze komt direct retour. Eens moet de eerste keer zijn.... Ik ga on line aangiften doen bij de politie. Mocht iemand nog andere tips hebben hoor ik het graag
02-03-2021 - Orange Planet BV
Ondertussen is vibroshaper.nl en vibroshaper.be offline maar helaas doet politie weinig aangezien ze nu via deze website weer actief zijn vibroshaper.shop
07-03-2021 - Joop
@OrangePlanetBV: dat KvK nummer zou ik wel graag willen hebben. Kan in ieder geval aangeschreven worden om hun betrokkenheid te onderzoeken!
07-03-2021 - Orange Planet BV
KVK
Beste Joop, KVK 80274153, daar stond vibroshaper.nl voorheen op vastgelegd. We hebben ondertussen dit domein kunnen claimen. Zekerheid of dit de daadwerkelijk oplichter is durf ik niet te geven aangezien de registratie bij SIDN was gedaan via Godaddy zonder officieel legitimatiebewijs!
10-03-2021 - Blanjo
Ook hier besteld en niet ontvangen.
Je besteld betaald en ontvangt netjes een bestelbevestiging. Vervolgens kun je de status volgen waarna deze op vertraagd blijft staat en er niets meer gebeurd. Contactformulier meerdere keren ingevuld maar geen reactie ontvangen. Het email adres in de voorwaarden [email protected] blijkt ook geen geldig emailadres te zijn.
11-03-2021 - marloes
Hier ook!!! Ik ben zwaar over de emmer !!! 89,95 weg !!! Kunnen we samen iets doen???
13-03-2021 - Karin
Hier hetzelfde, 27 februari besteld, geen reactie op mail, levering blijft op vertraagd staan.
13-03-2021 - Joop
KVK 80274153 =
Brinks, Pascal Lion
Geboortedatum 22-12-1983
Esstraat 17, 9418PH Wijster
SBI-code: 47912 - Detailhandel via internet in consumentenelektronica
Opgeheven per 1-12-2020
Domeinnaam vibroshaper.shop geregistreerd in Drenthe
Erg aannemelijk dat deze Pascal onze oplichter is... (Bijlage)
13-03-2021 - Orange Planet BV
Ik heb die KVK ook gezien, hij is uitgeschreven uit register en bij Godaddy en SIDN is geregistreerd zonder legitimatie, Dan is het moeilijk te bewijzen. En zou politie, fraudedesk of partijen als shopify, godaddy, sidn, facebook adds, banken is haar verantwoordelijkheid moeten nemen. vibroshaper.store en vibroshaper.shop staan beide nog actief. Helaas ben je als consument of in ons geval als importeur tot weinig in staat om offline te krijgen.
29-03-2021 - Christa
Begin februari besteld/betaald, diverse mail verzonden maar geen enkele reactie. Te schandalig voor woorden dat een aangifte niets uithaalt. Mischien allemaal naar het programma oplichters ontmaskerd????
30-03-2021 - Geraldine
Op 27-02-2021 een Vibroshaper besteld via FB, hiervan een orderbevestiging ontvangen per mail, maar tot op heden nog niets ontvangen en ook geen reactie op mijn verstuurde contactformulier. Nu is de link in de mail niet meer beschikbaar en zie ik dat de mail is verstuurd vanaf [email protected], dus zonder "s" en besef ik opgelicht te zijn.
31-03-2021 - Ramona
Helaas ook ik had eerst recensies moeten lezen op 21-3 de vibroshaper gekocht en helaas niks ontvangen. Ook krijg ik geen reactie op mijn mail. Hopelijk kunnen wij er met zijn alle iets tegen doen. Ik ga in ieder geval aangifte doen. (Bijlage)
15-04-2021 - Marlies
Niks geleverd ,website is onder constructie en telefoon afgesloten
Gemeld bij Payment Service Provider via hun 89 95 betaald . (Bijlage)
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?