MeldNu.nl

Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Maarschalk garage, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Misleidende verkoop
Bedrijfsnaam:
Maarschalk garage
Naam:
Jordy Maarschalkerweert of Maarschalkerweerd
Adres:
Blauwververstraat 2
Postcode:
ARNHEM
Plaats:
Venray
Land:
Nederland
Telefoon:
0478562199
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
KVK:
64723186.
Social Media Url:
Product:
Auto's

Omschrijving van de melding:

Auto gekocht en afgeleverd zonder werkende airco, wel betaald voor een auto met werkende airco. Verder werkte twee lampjes van de verlichting niet en ruitenwissers werken niet optimaal. Er werd belooft dat airco gerepareerd zou worden, garagehouder is niet bereikbaar en showroom is leeg. Personen lijken met noorderzon vertrokken. Bedrijf verkoopt overwegend import auto's. Garage heeft een samenwerking met APK station Wijchen (Kamerlingh Onnesstraat 2A, 6603 AZ Wijchen) hier laten ze APK keuringen voor de auto's doen.

Jordy Maarschalkerweert is de eigenaar samenwerkende partner P. Penders, deden zich voor als vader en zoon.

 


Deel deze meldingReageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?
Mogen gebruikers contact met u opnemen?


Reacties (6)


Ik heb hetzelfde probleem met garage maarschalk uit venray na pasen dit jaar een auto gekocht met een jaar garantie door geknoei met lijm door de zoon zit nu mijn dashboard onder en radio dit zou vervangen worden ik.wacht al vanaf dag na aankoop met kermis venray werdt mij verteld dat ze de vloer gingen vervangen dat daarom de autos eruit moesten tot heden nog niks van te zien bedrijf heeft zich ook uitgeschreven bij kvk ben ik achter gekomen nou daar sta ik dan zonder garantie en met lijm vlekken die ik nu zelf moet oplossen
22-08-2018 - Thomas
Inderdaad oplichters eerste klas! Nog nooit hebben mensen mij zo kwaad gemaakt. Van de door mij gekochte auto klopte niets, km-stand niet, historie niet, alleen maar problemen. Ik kan er een boek over schrijven. Ik ben gewoon voor een paar duizend Euro de boot in gegaan. Er zat nog garantie op de auto... maar ze blijken met de noorderzon vertrokken. Achteraf had ik beter moeten weten, maar dat is achteraf gelul. Dit soort mensen moet gewoon opgespoord worden en nooit meer een poot aan de grond krijgen in welke branche dan ook! Het ergste is dat dit in Nederland gewoon kan en dat je totaal geen poot hebt om op te staan, je rechtsbijstand... daar heb je niets aan als het geen BOVAG garage is. Nooit geweten, harde les geleerd! Ik kwam er met een zoektocht op internet achter dat garage Maarschalk ook gevestigd was in Arnhem, daar inmiddels failliet verklaard. Het k.v.k. nummer komt overeen met de koopovereenkomst van mijn auto, blijkbaar toch dezelfde mensen? Ik blijf mijn ogen openhouden, dit soort mensen moeten hun verdiende loon krijgen! Pure oplichters van het ergste soort! Bijlage
06-09-2018 - Roger
In augustus 2017 toyota aygo gekocht. Binnem het jaar,
Achterdemper moet vervangen worden (is inmiddels gebeurd want is afgebroken)
Koppeling versleten
Waterpomp lekt
Radiateur lekt
Remmen voor blokken en schijven zsm vervangen
Remleidingen roest
Gehele bodem is flink aan het roesten.

Auto nog geen 750000 gelopen en is van 2006.
Hebben echt gevoel kat in zak gekocht.
Gladjanus vader Maarschalk reageren niet op mails en telefoon. Ben idd ook terplekke geweest maar alles is leeg.
07-09-2018 - Guido schepers
Betreffende garage is onder een nieuwe naam ergens anders begonnen. Zoekt u eens op Garage Beek in Erp
10-09-2018 - Anoniem
Zelfde verhaal hier. Auto gekocht, twee jaar garantie. Airco zou bijgevuld worden en na een week vloog de 6e versnelling eruit. Meteen gebeld en gemaild, waren op vakantie maar zouden na 4 weken contact met ons opnemen voor een afspraak. Toen waren de smerige boeven dus al vertrokken!!

Heb al op die site gekeken van Garage Beek in Erp en lijkt verdacht veel op de site van Maarschalk! Politie al gebeld maar zij kunnen hier niet zoveel mee. Eigen verantwoordelijkheid om van te voren te checken of een bedrijf betrouwbaar is!
12-09-2018 - Teun
Helaas voor iedereen die bij deze oplichters hun auto's hebben gekocht, veel herkenbaarheid in alle verhalen. Het ergste is dat ze simpelweg hun boeltje oppakken en elders weer verdergaan. We kunnen mensen het beste helpen door hun te waarschuwen hier vooral geen zaken te doen. Ook erg is dat de politie hier niets aan doet en je rechtsbijstand je laat zitten omdat het geen BOVAG garage is. Schandalig gewoon, het wordt bijna gestimuleerd in Nederland!
Ik heb de website van Garage Beek uit Erp bekeken... ja hoor, dit zijn ze! Met nog gewoon dezelfde voorraad die ook in Venray stond, dezelfde schrijfvouten en onjuistheden. Daarom heb ik hier een nieuwe melding gemaakt voor garage Beek uit Erp, in de wetenschap dat dit gewoon dezelfde mensen zijn.

Meldnu.nl/nl/… 1470-0636420546-info@garagebeek.nl-Garagebeek.nl/
20-09-2018 - Roger