Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Maarschalk garage, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Misleidende verkoop
Bedrijfsnaam:
Maarschalk garage
Naam:
Jordy Maarschalkerweert of Maarschalkerweerd
Adres:
Blauwververstraat 2
Postcode:
ARNHEM
Plaats:
Venray
Land:
Nederland
Telefoon:
0478562199
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
KVK:
64723186.
Social Media Url:
Product:
Auto's

Omschrijving van de melding:

Auto gekocht en afgeleverd zonder werkende airco, wel betaald voor een auto met werkende airco. Verder werkte twee lampjes van de verlichting niet en ruitenwissers werken niet optimaal. Er werd belooft dat airco gerepareerd zou worden, garagehouder is niet bereikbaar en showroom is leeg. Personen lijken met noorderzon vertrokken. Bedrijf verkoopt overwegend import auto's. Garage heeft een samenwerking met APK station Wijchen (Kamerlingh Onnesstraat 2A, 6603 AZ Wijchen) hier laten ze APK keuringen voor de auto's doen.

Jordy Maarschalkerweert is de eigenaar samenwerkende partner P. Penders, deden zich voor als vader en zoon.

 


Deel deze melding
Reacties (11)


22-08-2018 - Thomas
Ik heb hetzelfde probleem met garage maarschalk uit venray na pasen dit jaar een auto gekocht met een jaar garantie door geknoei met lijm door de zoon zit nu mijn dashboard onder en radio dit zou vervangen worden ik.wacht al vanaf dag na aankoop met kermis venray werdt mij verteld dat ze de vloer gingen vervangen dat daarom de autos eruit moesten tot heden nog niks van te zien bedrijf heeft zich ook uitgeschreven bij kvk ben ik achter gekomen nou daar sta ik dan zonder garantie en met lijm vlekken die ik nu zelf moet oplossen
06-09-2018 - Roger
Inderdaad oplichters eerste klas! Nog nooit hebben mensen mij zo kwaad gemaakt. Van de door mij gekochte auto klopte niets, km-stand niet, historie niet, alleen maar problemen. Ik kan er een boek over schrijven. Ik ben gewoon voor een paar duizend Euro de boot in gegaan. Er zat nog garantie op de auto... maar ze blijken met de noorderzon vertrokken. Achteraf had ik beter moeten weten, maar dat is achteraf gelul. Dit soort mensen moet gewoon opgespoord worden en nooit meer een poot aan de grond krijgen in welke branche dan ook! Het ergste is dat dit in Nederland gewoon kan en dat je totaal geen poot hebt om op te staan, je rechtsbijstand... daar heb je niets aan als het geen BOVAG garage is. Nooit geweten, harde les geleerd! Ik kwam er met een zoektocht op internet achter dat garage Maarschalk ook gevestigd was in Arnhem, daar inmiddels failliet verklaard. Het k.v.k. nummer komt overeen met de koopovereenkomst van mijn auto, blijkbaar toch dezelfde mensen? Ik blijf mijn ogen openhouden, dit soort mensen moeten hun verdiende loon krijgen! Pure oplichters van het ergste soort! (Bijlage)
07-09-2018 - Guido schepers
In augustus 2017 toyota aygo gekocht. Binnem het jaar,
Achterdemper moet vervangen worden (is inmiddels gebeurd want is afgebroken)
Koppeling versleten
Waterpomp lekt
Radiateur lekt
Remmen voor blokken en schijven zsm vervangen
Remleidingen roest
Gehele bodem is flink aan het roesten.

Auto nog geen 750000 gelopen en is van 2006.
Hebben echt gevoel kat in zak gekocht.
Gladjanus vader Maarschalk reageren niet op mails en telefoon. Ben idd ook terplekke geweest maar alles is leeg.
10-09-2018 - Anoniem
Betreffende garage is onder een nieuwe naam ergens anders begonnen. Zoekt u eens op Garage Beek in Erp
12-09-2018 - Teun
Zelfde verhaal hier. Auto gekocht, twee jaar garantie. Airco zou bijgevuld worden en na een week vloog de 6e versnelling eruit. Meteen gebeld en gemaild, waren op vakantie maar zouden na 4 weken contact met ons opnemen voor een afspraak. Toen waren de smerige boeven dus al vertrokken!!

Heb al op die site gekeken van Garage Beek in Erp en lijkt verdacht veel op de site van Maarschalk! Politie al gebeld maar zij kunnen hier niet zoveel mee. Eigen verantwoordelijkheid om van te voren te checken of een bedrijf betrouwbaar is!

20-09-2018 - Roger
Helaas voor iedereen die bij deze oplichters hun auto's hebben gekocht, veel herkenbaarheid in alle verhalen. Het ergste is dat ze simpelweg hun boeltje oppakken en elders weer verdergaan. We kunnen mensen het beste helpen door hun te waarschuwen hier vooral geen zaken te doen. Ook erg is dat de politie hier niets aan doet en je rechtsbijstand je laat zitten omdat het geen BOVAG garage is. Schandalig gewoon, het wordt bijna gestimuleerd in Nederland!
Ik heb de website van Garage Beek uit Erp bekeken... ja hoor, dit zijn ze! Met nog gewoon dezelfde voorraad die ook in Venray stond, dezelfde schrijfvouten en onjuistheden. Daarom heb ik hier een nieuwe melding gemaakt voor garage Beek uit Erp, in de wetenschap dat dit gewoon dezelfde mensen zijn.

meldnu.nl
11-01-2019 - Peer
Heb een auto gekocht bij garage Beek in Erp en ben de boot ingegaan. voor 7000,= euro. Na 300 kilometer begaf een sensor het. Ik dacht 12 maanden garantie te hebben echter niets is minder waar. Het enige wat vergoedt werd is de sensor, het afslepen en de arbeidskosten voor het vernieuwen van de sensor kon ik zelf betalen, € 320,=. Daarna heb ik de wagen door m'n eigen monteur na laten kijken. Die kwam de volgende gebreken tegen: een lekkend ruitenvloeistofreservoir. Dit reservoir was vervangen door een reservoir van een Peugeot, terwijl de auto een Koreaan is. De twee balgen van de stuurinrichting waren kapot, het derde remlicht deed het niet en de code van de reservesleutel klopt niet.Ik weet niet of iemand er wat aan heeft maar het huidige kamer van koophandel nummer van die gasten is 72281081. Ik heb ook op Meldnu.nl een verhaal gezet op 11-1-2019
15-03-2019 - Milou
Zelfde verhaal hier. In augustus 2017 een auto gekocht bij garage maarschalk in Venray. Mijn eerste auto die ik ging kopen zonder verstand van auto’s. Perfecte verkooppraatjes en zo onervaren dat ik was erin getrapt. Binnen een week kwam ik erachter dat mijn achterraam los zat, wat gewoon vast gekit werd. Later kwam ik erachter dat een van mijn buitenspiegels ook met kit is vastgezet.
Na een maand startte mijn auto niet, kapotte accu en uitlaat. Kosten €250,- wat niet binnen de garantie viel. Nu anderhalf jaar en 50.000 km verder ondertussen ruim €1500,- kwijt aan onderhoud. In totaal: kapotte wiellager, remblokken, riemschijven, waterpomp, accu (die nu weer bijna versleten is), uitlaat, bougies en bobine. Nu hopen dat dit het voorlopig was...

Omdat nu na een moterstoring nieuwsgierig was of zij nog altijd een werkplaats hadden, kwam ik uit bij deze berichten en lees ik dat zij in erp verder zijn gegaan. Foto’s op de site zien er net zo uit als in Venray. Trap er niet in mensen! Het is sonde van je geld.
16-07-2019 - Richard
Jammer en pijnlijk dat ook ik slachtoffer ben geworden van hun praktijken!!

Heeft iemand ze nog in het vizier, kunnen we ze traceren. Zijn er duidelijke namen van hun of nog andere adressen..?

We zouden samen iets moeten doen, al krijgen we er geen geld voor terug maar het zou mooi zijn als ze kei hard worden gepakt!
16-07-2019 - Robert
Ze zijn vertrokken uit Venray en vrolijk verder gegaan in Erp onder de naam Garage van Beek. garagebeek.nl. Ze hadden exact dezelfde auto’s staan als in Venray met exact dezelfde tekst. En dezelfde idiote tekstfouten trouwens. Maar... ook hier vrees ik het ergste... op de website staat dat ze met vakantie zijn. Er staan geen auto’s meer op de website... dus de vogels zullen wel weer gevlogen zijn. Er staat hier op meldnu.nl ook weer een compleet forum over van Beek met dezelfde schrijnende verhalen. Bah, misselijk makend vies volk.
10-08-2019 - Elsa
Ik heb in december 2018 een auto gekocht bij Garage Beek, ook een miskoop allemaal gebreken nu. Ze zouden er in de lente nieuwe zomerbanden opzetten, steeds als ik belde voor een afspraak waren de banden nog niet binnen. Nu problemen met de motor, waar ik een jaar garantie op zou hebben. Telefoon al een maand onbereikbaar vanwege vakantie (volgens de website). Zojuist langsgereden, en ze zijn met de noorderzon vertrokken.. weer helemaal leeg. Als iemand een idee heeft waar ze nu opduiken, hoor ik dat graag!


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?