Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

SB TRANSPORT . EU, Fraude / Scam/oplichting


Gemelde gegevens (Fraude / Scam/oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude / Scam/oplichting
Gebruikte methode:
E-mail via autoscout
Bedrijfsnaam:
SB TRANSPORT . EU
Naam:
Flemming Rex Selmer
Adres:
NOSTEGATEN 30,
Plaats:
5010 BERGEN, NORWAY
Land:
Noorwegen
E-mailadres:
Product:
Transport bedrijf
Bedrag:
€ 6000
Betaalmethode:
Via bank
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Staat een auto te koop VW GOLF 7 Stationcar 6- ZFG - 11 1.6TDI Blauw via autoscout. BJ 2014 kenteken klopt de fotos ook geknipt in nederland. Maar dan volgt contact via de email CEO Flemming Rex Selmer .Ze gebruiken deze naam als dekmantel. Namen en/of bedrijfsnamen worden dus misbruikt door deze bende scammers!

Eerst gaat het via verstuurd via Iphone, later via een GMAIL Adres [email protected] Dan volgt een telefoongesprek via een afgeschermd nummer, maar hij had een iphone waar deze persoon eerder mee e-mailden. Accent was oost Europees, Zijn Engels was niet zo goed als inwoner van Denemarken of Noorwegen. Ik zeg stuur eens fotos van het paspoort met jezelf erop op ooghoogte. Helaas die kwam niet mijn kant op. Toen kreeg ik weer een email ik zit op een OilTanker, en heb geen telefoon met camera. Niemand op die boot dus.

Ze proberen geloofwaardig over te komen, helaas daar trapt deze jongen niet in. Onze F Grappehauser moet maar eens de straffen drastisch verhogen, want deze oplichtingspraktijken lopen de spuigaten uit.

Kijk naar Kees vd Spek of Opgelicht, Dan zie je pas hoe erg het is. Whatsapp fraude op grote schaal, veroordeel met 80 uur taakstraf, wat een lachertje. Meteen minimaal 1 jaar geven onvoorwaardelijk. En beroving op ouderen minimaal 3 jaar of meer. Deze shit moet eens afgelopen zijn in Nederland, want al dat volk met deze delicten zien Nederland als Vakantie en hobbyland !!!! Moest ik even kwijt! Gr Vince


Deel deze melding

Reacties (1)


07-10-2020 - Debbie
Zelfde verhaal met een Citroen Picasso.
Ik kreeg zojuist uitgebreide emails van dezelfde persoon. Maar na de eerste email wist ik al dat ik op deze manier nooit een auto zou kopen.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?