Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Gelina Lam M Rietman, Internetoplichting marktplaats


Gemelde gegevens (Internetoplichting marktplaats)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internetoplichting marktplaats
Gebruikte methode:
Advertentie op Marktplaats
Naam:
Gelina Lam M Rietman
Land:
Nederland
Mobiel:
0645208557
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL36ABNA0824436377
NL36 ABNA 0824 4363 77
Product:
Dyson ventilator
Bedrag:
€ 131,50

Omschrijving van de melding:

Gelina Lam en M. Rietman, zij biedt Dyson ventilator aan, ik betaal en zie op mij overzicht dat de naam van het opgegeven rekeningnummer op naam van M Rietman staat. Meteen gemaild, haar reactie : oh wat raar, snap ik ook niet, oja het nummer staat op naam van mijn man die regelt de financiën. Na een paar dagen wederom gemaild met de vraag of het door mij betaalde ventilator al is opgestuurd. Haar reactie, sorry er zijn hier dingen aan de hand maar ik verstuur hem, ik gevraagd om track en tracenummer. Wederom geen mail, geen spullen. Weer gemaild, oh sorry, mag ik je telefoonnummer dan kan ik het je uitleggen. Toen kwamen de sms berichten, ik gezegd dat ze mij het bedrag moet terug betalen omdat zij in gebreke is gebleven, haar reactie: wordt overgemaakt, is overgemaakt, mag ik je gegevens, sorry is nog niet overgemaakt wil je mij bellen zodat ik het kan uitleggen bla bla, kortom, ik heb aan haar via sms gemeld dat ik alle gegevens zou gaan doorgeven aan politie en aan meld nu.
De naam van haar man/vriend moest ik erbuiten houden want hij had er niets mee te maken, ik heb aan haar gemeld dat hij er zeker in betrokken is omdat zijn bankrekeningnummer en naam zijn gebruikt. Op 7 juli aan haar betaald en tot op de dag van vandaag nog geen geld gezien.
Ik wil aangifte doen maar heb een advertentienummer nodig, de advertentie heeft Marktplaats eraf gehaald, ik heb 2 weken geleden contact met marktplaats gehad om het advertentie nummer aan mij te verstrekken maar zoals ik hier vaker lees, geen reactie van marktplaats, echt waardeloos!

Ik heb van Gelina Lam nog een rekeningnummer: Nl98INGB0001516791


Deel deze melding
Reacties (1)


28-09-2018 - Nop
Ze bied weer dingen aan, wellicht kun je nog achter het advertentienummer komen. Ik ga aangifte doen tegen haar, hoe meer hoe groter de kans dat ze iets kunnen doen tegen haar.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?