Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Tickets4u, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Website
Bedrijfsnaam:
Tickets4u
Adres:
Nicolaes Maesstraat 2 Unit 120
Postcode:
1506LB
Plaats:
Zaandam
Land:
Nederland
Telefoon:
0756122229
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
KVK:
34217084
Product:
Tickets
Bedrag:
€ 131

Omschrijving van de melding:

kaarten gekocht op 19-11-2016 voor het weekend 14 t/m 16 juli 2017 voor de zwarte cross .
betaald via visa, moest volgen mijn vrienden op die dag gelijk kopen anders zou het niet meer mogelijk zijn waarschijnlijk.
ik was met mijn vrouw onderweg naar friesland .dus om twaalf uur de auto even aan de kant gezet om de kaarten te bestellen.
de verkoop zou die dag om 12 uur starten.
dit gedaan via tickets4u, niet wetende dat dit geen zuivere koffie zou zijn.
men zij dat ik mijn tickets ruim een week voor aanvang zou hebben.echter een week voor aanvang kreeg ik een mailtje dat er wat computerstoringen waren en ze in de loop van de week ze zouden leveren en dat we voor donderdag niet moesten bellen vanwege de drukte. u voelt hem al aankomen.16 uur voor aanvang nog steeds niets binnen. tickets4u bereiken was uiteraard niet mogelijk.
nog wel geprobeerd via klacht .nl maar geen reactie.
maar 15 uur voor aanvang kwamen de i tickets binnen.
alleen als je de link in deze mail openen kreeg je als antwoord dat deze site gesloten was.
alles nog geprobeerd via andere computers maar helaas.
het rook al naar oplichting,het was het dus ook dus kijk uit met ticket4u zonde van de 131 euro,s


Deel deze melding
Reacties (4)


04-10-2017 - Karin
Tickets4u zijn inderdaad oplichters. Ik ben er ook ooit ingetrapt. Ik heb toen tickets voor extrema besteld, maar nooit ontvangen. Maar ik heb ook nooit betaald. Ze dreigen met mails en deurwaarders. Ze geven niet op. Ik heb nooit betaald is uiteindelijk gestopt. Snap niet dat dat bedrijf jaren door kan blijven gaan. Echt tuig.
30-03-2018 - Edith
Wat een oplichters bij Tickets4u!! Volgens hen is er door mijn zoon vorig jaar een ticket besteld. Mijn zoon heeft uitgelegd dat hij nooit iets besteld heeft en heeft het vermoeden dat zijn mailadres is misbruikt. ( dat vermoeden is natuurlijk wel ergens op gebasseerd).Dat was onmogelijk, volgens Tickets4u, veel gebruikte smoes. Je moest veel te veel gegevens invullen, dat kan een ander niet blabla. Als ik kon laten zien dat het heel makkelijk is om onder een valse naam te bestellen, kon mijn zoon de aanmaning als niet verzonden beschouwen. ( ik heb de mailtjes!)Ik heb hen heel simpel met printscreens laten zien, dat het heel erg makkelijk is op hun site om met valse gegevens de hele site leeg te kopen. Een beetje basiskennis van de mensen om je heen en je hebt een account. Dat hun werkwijze op het internet al vele onschuldige slachtoffers heeft gekost. Google maar een op tickets4u. Zelden een bedrijf opgezocht, waar zulke slechte recenties op zijn. Ze blijven dreigen en vinden zichzelf ontzettend in hun recht staan. Ongelofelijk dat een bedrijf als Tickets4U, waar zo veel klachten over zijn, bij Opgelicht, Radar en DWDD bekend staat als oplichters, zolang zijn gang kan gaan. Ik wil iedereen waarschuwen voor deze oplichters. Ga alsjeblieft niet eens op hun site kijken. Lees eerst alle waarschuwingen en berichten op Google. Dit bespaart je een hoop ergernis en een mailwisseling met een dom kuiken met 2 hersencellen.
Dit bericht zul je op meer sites tegenkomen, in de hoop dat er iemand deze oplichters kan stoppen.
Alle mailtjes heb ik bewaard en kan deze ook zo inkopiëren.
30-05-2018 - Cees van der velden
Hoi , ik heb dus Vip kaarten voor het uit gestelde concert van Shakira 9-6 bestelt en ja ja nog steeds geen kaarten en tickets 4 u niet te bereiken en nu bij het lezen van al die berichten ben ook ik er dus in getuind maar zal zeker aangifte doen en dit tuig opsporen wees gewaarschuwd (Bijlage)
03-07-2018 - De laat
Mijn dochter heeft ook kaartjes besteld. Toen bleek dat ze niet afkwamen heeft ze telefonisch contact gehad en geannuleerd. Binnen twee weken zou ze geld terug krijgen maar je begrijpt het al... niet dus. Ik ben nu op zoek naar het juiste adres van deze oplichters. Wij lossen het dan zelf wel op.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?