Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Slotenmaker Koonings, Oplichting en betaald


Gemelde gegevens (Oplichting en betaald)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting en betaald
Gebruikte methode:
Telefoon en website
Bedrijfsnaam:
Slotenmaker Koonings
Telefoon:
0850606259
E-mailadres:
KVK:
000000
Product:
Slot vervangen
Betaalmethode:
Ideal

Omschrijving van de melding:

Er was een sleutel afgebroken in een slot. We hadden met spoed een slotenmaker nodig. Gezocht op Slotenmaker Deventer, gekozen voor Slotenmaker Koonings. Deze zou er binnen een half uur zijn. Dit duurde 2,5 uur. Er moest meteen betaald worden, de factuur zou later verstuurd worden. Het betaalde bedrag bleek €817,11
De monteur is minder dan 2 uur aanwezig geweest. Bij navraag waarom het zo duur was en waar de factuur blijft wordt er gezegd dat er een klacht van wordt gemaakt en dat er na 5 of 7 dagen contact zal worden opgenomen. Uitleg over de hoogte van het bedrag kan niet worden gegeven. Bij nogmaals vragen om de factuur wordt er opgehangen. Bij nogmaals bellen en weer vragen naar de factuur wordt er weer opgehangen.
website: slotenmaker-koonings.nl


Deel deze melding

Reacties (2)


15-09-2020 - Johan
Monteur komt drie uur te laat opdagen, niet deskundig, geen goed gereedschap. Wil naast voorrijkosten van 30 euro 40 euro annuleringskosten hebben Verzoek om te vertrekken leidt tot weerstand.. Nadat ik heb aangegeven de politie te bellen en aangifte te doen is de monteur vertrokken
16-09-2020 - Buitengesloten
Vandaag onszelf buiten gesloten en via Google op de website van Slotenmaker-Koonings terecht gekomen. Binnen 30 - 60 min kon er iemand aanwezig zijn.
Na een nette 40min arriveren 2 jongens in een VW Golf met een slordige gereedschapskist. Na 17min werk was het slot uitgeboord en voorzien van een nieuwe cilinder. Een snelle onverstaanbare en onduidelijke optelling deed het bedrag oplopen tot zo'n EUR 1200,- incl btw, pinapparaat aanwezig! De vraag hoe hij aan dit belachelijke bedrag kwam, zou met name door de uitzonderlijke cilinder komen. "Haal de cilinder er dan maar uit" was ons verzoek. Uiteindelijk EUR 330,- contant betaald om van het duo af te zijn.
En oja of we wel een ID bij ons hadden, hadden we deze maar aan hen gevraagd.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?