Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Wordans, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Webwinkel
Bedrijfsnaam:
Wordans
Adres:
KINGSFORDWEG 151
Postcode:
1043GR
Plaats:
AMSTERDAM
Land:
Nederland
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Werkkleding

Omschrijving van de melding:

Bij de online kleding WebShop wordans.com hebben wij werkkleding besteld en via IDeal (Mollie) betaald. Ondanks dat de site er zeer professioneel uitziet en er via Google geen onbetrouwbare berichten zijn gevonden hebben wij een bestelling gedaan.
Wij hebben echter NOOIT een bestel/ontvangstbevestigingsmail en betalingsontvangstbevestiging ontvangen. Enkele 10-tallen mails verstuurd naar questions@wordans.com en contact@wordans.com maar geen enkel antwoord mogen ontvangen. Ook zonder succes gebeld. Dit tel.nr. hebben ze heel slim opgezet want bij elke keuze die je maakt in het belkeuzemenu wordt verwezen naar de website. Ook staan ze op Facebook en ook op Facebook kan je geen boodschap achterlaten want die worden direct verwijderd en/of geblokkeerd. Allemaal heel slim gedaan.
Omdat ze nergens op reageren en onbereikbaar zijn is hier duidelijk sprake van oplichting. Degene die dit lezen zijn dus gewaarschuwd.


Deel deze melding
Reacties (4)


04-10-2017 - Pieter de Waal
Het studentbedrijf waar ik bij hoor heeft voor 400 euro aan spullen besteld bij wordans.nl, van te voren contact gehad & alles leek goed te verlopen. Wij hebben een bevestigingsmail gekregen & een track and trace code, deze code werkte niet gelijk, maar wij dachten dat dit kwam omdat het soms 1-2 dagen kan duren tot deze geactiveerd is. Nu een week later zijn wij er vrijwel zeker van dat er niet geleverd gaat worden. Dit is een grote tegenvaller & ik raad het dan ook niemand aan om hier te bestellen.
11-10-2017 - banketbakkerij nora bv
wij hebben in augustus thermometers besteld maar nooit ontvangen. diverse malen gemaild maar tot heden geen geld retour en de bestelling ook niet. was wel in mail toegezegd dat we binnen 10 werkdagen het geld zouden ontvangen. was op 19-09, heden nog niets gekregen.... inderdaad oplichters!
18-02-2018 - yvonne vos
bij deze shirts besteld voor carnaval helaas 2 wekwn te laat geleverd waardoor we deze niet meer konden gebruiken wilden retournering aan vragen maar krijg totaal geen contact? niet via mail niet via telefoon. Helaas maar 5 werkdagen om terug te sturen maar word lastig op deze manier.
26-03-2019 - Larissa Reinink
ik heb hier laatst besteld en toen was er geen probleem


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?