Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Nord-limited.com, Autoscout fraude


Gemelde gegevens (Autoscout fraude)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Autoscout fraude
Gebruikte methode:
Email contact
Bedrijfsnaam:
Nord-limited.com
Naam:
Kenny Holmberg (alias)
Land:
Sweden
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
KVK:
#08839328 (UK)
Product:
Ford Cmax 1.5 Ecoboost
Bedrag:
€ €4500
Betaalmethode:
Bank overschrijving
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Ford Cmax Ecoboost 1.5 via Autoscout24

Alhoewel ik normaal op de hoede ben voor scam hier echt ingetuimeld. Te veel de roze bril opgehad en er te laat achtergekomen zodat de 1e betaling al weg was voordat ik er na een herrinnering, of ik even de rest ook zo snel mogelijk wilde overmaken naar een Spaanse bankrekening, achter kwam. Nord-limited.com is hier inderdaad de leidraad...Professioneel uitziende sites en zelfs shipping documenten en inklaringspapieren van de zweedse overheid. Paspoort, selfie en zelfs rijbewijs. Het mooiste was dat ie me zelfs eerst in het Nederlands antwoorde.
Bij mij heette is Kenny Holmberg uit Zweden.

" JUST WOOD " 
just-wood.eu

Marketing Director.
Kenny Holmberg .

E-post: [email protected]

Acteraf is het inderdaad een koe in z'n kont kijken...
De site justwood is overigens niet meer bereikbaar


Deel deze melding

Reacties (2)


13-08-2020 - Jan Korfker
Ik heb precies hetzelfde gehad met deze partijen (maar wb Kenny zn andere alias Valentino). Netjes z'n paspoort, rijbewijs en selfie met paspoort in de hand ontvangen, factuur ontvangen van Nord Limited, keuringsrapport van de auto, ladingbrief van de auto, Companies House uittreksel van Nord Limited etc. Allemaal gefrabiceerd om mij een gevoel van vertrouwen te geven.
Gisteren kwam ik er, via deze site en jullie verhalen, achter dat ik echt ontzetten hard genaaid ben en zo'n beetje al m'n spaargeld heb zien verdampen.
Mocht je dit middels een samenwerking verder willen oppakken hoor ik het graag. Met toch al drie a vier zaken krijgt het misschien ook meer tractie bij de politie. Ik ga vanavond aangifte doen met daarbij iemand van de cybercrime unit.

gr Jan
12-09-2020 - Jaime
Hoi beste heren... ik ben ook hart opgelicht door deze bende van fraudeurs een oplichters bij het kopen van een auto een Nissan Qashqai een mooi auto om niet te laten staan. bij mijn gebruikte deze oplichters een andere naam ( Noak [email protected]) ook met dezelfde verhaal als jullie een met seilf van hem en zijn paspoort hij wil de auto via een (transportbedrijf Cargo limited ) laten transporteren ik moest de helft 50% overmaken naar een rekening in Spanje ik had het helaas gedaan een naar een paar uurtjes moets ik de andere helft doen met zogenaamde verhaal dat de auto moest verzeker worden?? Toen besefte ik dat die foute boel was maar was ik telaat? Ik heb gisteren aangifte gedaan een de bank ook overgelicht kijken of ze de transactie kon stopt gezet worden daar hoor ik later van ze terug ( allen duimen!) Ik heb een screem shot bijgevoegd om te laten zien hoe de professionele oplichters te werk gaan!! Waar ik met mijn stomme kop er in ben getrapt. Ik hoop dat we hiermee voldoende met dezelfde informatie allen met andere naam de politie iets kunnen tegen de misselijk kost fraudeurs en oplichters (Bijlage)


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?