Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

TDI service, Oplichting, fraude


Gemelde gegevens (Oplichting, fraude)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting, fraude
Gebruikte methode:
Te hoge prijzen berekenen, product niet kunnen afzeggen
Bedrijfsnaam:
TDI service
Naam:
Tim van someren
Land:
Nederland
Mobiel:
0613297106
Rekeningnummer / IBAN:
NL62INGB0009306733
NL62 INGB 0009 3067 33
KVK:
745719666
Product:
Slotenmaker
Bedrag:
€ 2732
Betaalmethode:
Pin
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Mijn ervaring met Tim van Someren

Het is een lang verhaal en achteraf denk je hoe heeft het zo kunnen lopen. Maar deze man is bekend op internet als je zijn naam in toets komt hij overal naar voren dus hij zal een hoop ervaring hebben.

Ik verhuur appartementen aan toeristen. De deur van een appartement ging niet open terwijl de gasten met hond binnen waren, veel paniek. Gebeld met een bedrijf ( nu niet meer terug te vinden op internet) die Nooddienst 24 heeft gestuurd. Omdat het zo lang duurde ( na 1,5 uur) ondertussen de deur zelf open gebroken. Vervolgens was hij toch nog gekomen na 3 uur en omdat ik dacht laten we het maar gelijk goed oplossen en nieuw slot besproken voor €1250,- wat natuurlijk veel te duur is maar ik dacht met zondag toeslag deels begrijpelijk. Ik moest tekenen op een lege factuur zodat hij het in orde kon maken en het slot kon bestellen en gelijk betalen. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen geen idee maar ik heb gepint zonder goed op het bedrag te hebben gelet. De factuur had ik niet gekregen die kwam nog per mail.
Aan het eind van de dag zou hij terug komen om het slot te plaatsen. Aan het eind van de avond nog niets gehoord dus maar weer gebeld. Er was geen contact te krijgen, en toen zag ik de afschrijven op mijn bankrekening van €2732! Weer gebeld die avond en de volgende ochtend en gezegd dat ik het slot niet wilde maar het kon niet worden afgezegd zei hij. Vervolgens heb ik de politie gebeld die zei laat hem het slot maar komen doen dan komen wij ook want dit zijn geen normale prijzen. Hij is toen gekomen zonder aan te bellen en heeft het slot in de tuin gegooid en een appje gestuurd het slot ligt in de tuin. Op internet nagekeken het slot kost €85,-. Naast het slot waar hij €1250,- voor heeft gerekend dus nog €1500 aan extra kosten zoals zondag toeslag ect ect.

Ik heb woensdag een afspraak bij de politie voor aangifte helaas kon ik niet eerder terecht. Ik wilt graag met andere mensen in contact komen om te kijken welke juridische stappen er tegen deze man genomen kan worden. Ik verwacht geen geld terug waarschijnlijk heeft hij alles al opgemaakt maar meer om andere mensen te beschermen.


Deel deze melding

Reacties (2)


30-08-2020 - ursula
mijn moeder vrijdag ook opgelicht door deze tim voor 1171 euro.
Ze was buitengesloten en heeft toen gebeld. Pas achteraf kwam deze rekening en m'n moeder moest betalen of ze wilde of niet
10-09-2020 - Anja
meldnu.nl

125 wordt 1250 zonder slag of stoot?


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?