Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

IT Wise BV, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Website bestelling
Bedrijfsnaam:
IT Wise BV
Naam:
Rachel
Adres:
Markerkant 13 10
Postcode:
1013AN
Plaats:
Almere
Land:
Nederland
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
KVK:
56896344
Product:
Neppe huurwoningen en abonement
Bedrag:
€ 59,85

Omschrijving van de melding:

Je meld je aan om huurwoningen te bekijken maar de woningen blijken allemaal niet te bestaan. Vervolgens zit je aan een abonement vast en reageren ze niet om het te stoppen.


Deel deze melding
Reacties (12)


04-08-2018 - Gerald
Hier hetzelfde .Alleen een lager bedrag en elke maand een aanmaning per sms van hun.
Als je het nummer terug belt is het nummer buiten gebruik.
03-10-2018 - Patrick
Ik heb mij een keer aangemeld op de site huurwoningenland. Verschillende keren heb ik via mail mijn abonnement opgezegd. Ze reageren niet op mijn mail en staat nergens een telefoon nummer erbij op hun site om contact te zoeken. Iedere maand moet ik wel nog steeds abonnement betalen. Als ik niet betaal dan krijg ik een mail met incasso kosten boven op.
28-11-2018 - Arjan
Geen reacties op mails 3x gemaild voor her opzeggen (Bijlage)
24-12-2018 - Cornelis
Meerdere malen opgezegd. Geen telefoonummer op geen enkele site van hen. Reageren niet op email. Dreigen nu met deurwaarder, wat best apart is na 3x een een sms.
Kan ik ze negeren?
Ik heb de opzeggingsbevestiging in mijn email.
De site die ze hebben is bullshit en staan alleen maar oude woningen op.
09-01-2019 - Chris buijs
Inderdaad zoals de mede mensen melden deelt dit zogenaamde "bedrijf" nwp adressen en sturen ze die om de 5 minuten. Poosje niet betaald en nu dreigen ze met een deurwaarde. Bij de Kvk informatie proberen op te halen en daar komen ze zelfs met een 06 nummer dat niet van dit bedrijf is maar van een ander persoon die van niks weet. Zelfs klopt het email adress niet waarmee zij zich in geschreven hebben.

09-01-2019 - S van t slot
Hierbij mijn reactie grote oplichterij geen betaling meer doen laat de deurwaarder maar komen koffie is klaar met gebak steeds vinden mensen een idee om zichzelf te verrijken over anders man rug zielig maar ook deze mensen komen op een eind
09-01-2019 - S van t slot
Wat gebeurd er als ik niet betaal wachten op een deurwaarder die niet komt
10-01-2019 - Cornelis
1 reactie gehad, nadat ik verteld had dat ik het als frauduleus bedrijf had gemeld en dat ik het op meerdere sites zou zetten indien ze niet zouden stoppen. Er werd verkondigd dat de afschrijving niet gelukt was. Ik had binnen de proef periode opgezegd en heb ze de opzeggings email verstuurd als pdf. Niks meer van vernomen. Ik ben er iig van af.
29-01-2019 - Ronald
Ook ik heb dit probleem, op 28 December opgezegd via de mail nog netjes gebleven door een maand opzegtermijn aan te houden. Nu weer afgeschreven en geen enkele reactie. Ik heb het bedrag weer teruggeboekt, Laat die deurwaarders maar komen. Je reinste oplichterij (Bijlage)
11-02-2019 - Sief
Ik heb ook mijzelf aangemeld in November, in December weer afgemeld omdat ik een woning had gevonden ergens anders. Maar ze bleven wel geld van me rekening afhalen. Toen ik de automatische incasso stopte, kreeg ik meteen bericht dat ik maart ook nog moet betalen en dat het zou worden verhoogd tot en met 60 euro als ik niet betaal. Dit omdat ze het pas in februari hebben stopgezet en er een opzegtermijn van een maand is. Eigenlijk krijg ik nog geld van huurwoningenland.. GEEN ZAKEN MEE DOEN!
22-03-2019 - Astrid
Opzeggen via de opgegeven mail adressen, lukt inderdaad niet. Ik ben er al maanden mee bezig. Nu heb ik ze een aangetekende brief gestuurd. Heb ze geblokkeerd om te kunnen incasseren. Krijg nu een sms met het bericht dat als ik niet betaal, incl verhoging, een deurwaarder op bezoek komt. Dat wachten we dan maar af.
29-05-2019 - Angela
Ik heb opgezegd,geen schuld om te betalen,heb ik ook Mail gestuurd geen reactie ,geen number te bellen en heb ik ook een verhoog bedrag daarna om incasso te vermelding .huurwoningenland website zijn oplichters..wat moet ik nu doen


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?