Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

VRE VAT Register, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Brief
Bedrijfsnaam:
VRE VAT Register
Naam:
Monika Ziegenmuller
Adres:
P.O. Box 2644
Postcode:
36243
Plaats:
Niederaula
Land:
Duitsland
Telefoon:
00494060778800
E-mailadres:
Gebruikersnaam:
VRE
Bedrag:
€ 711,00
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Maandag 8 juni brief ontvangen van VRE. Hier wordt aangegeven om het bedrijf op te laten nemen in een register. De kosten bedragen € 711,00 en wat je ervoor krijgt is niets en totaal onnodig


Deel deze melding

Reacties (6)


22-07-2020 - Peter
Beste wij een schrijven ontvangen en dachten dat het alleen ging om regelgeving in Duitsland. Wij doen dat wat zaken. Dus waren wij in de veronderstelling dat het uitsluiten om administratieve regelgeving ging.
We hebben de brief helaas wel verzonden. Later ontvingen wij een factuur. We hebben na het ontvangen van de factuur een aangetekend schrijven gestuurd (Bijlage)
06-08-2020 - Erna
Wij hebben ook deze brief ontvangen!
Rechtstreeks in de prullenbak dus (Bijlage)
08-10-2020 - Roel
Precies dezelfde brief ontvangen en gezien ons bedrijf niet meer bestaat toch maar gelijk op het web gaan zoeken. Lang leve het internet. Brief belandde in de shredder. Dank voor het delen!
12-10-2020 - Jacob
Ook brief ontvangen. Zag dat porto door VRE wordt betaald. Heb dus een oude krant in envelop gedaan en die naar ze teruggestuurd. Hopelijk leren ze er iets van.
23-10-2020 - Barbara
ik heb dezelfde brief ontvangen voor een inmiddels opgeheven BV. Werkwijze is gelijk aan die van EBN (European Business Number) van een jaar of twee terug. Niet ingetrapt dus. Maar brief ziet er echt uit, kan me goed voorstellen dat je als drukke kleine ondernemer formulier even tussendoor invult en terugstuurt, niet in de gaten hebbend dat je daarmee een contract aangaat. Uitermate geniepige manier van oplichting. Ze mikken erop dat ze daarna met intimidatie en dreigen met incassobureaus de ondernemer in kwestie kunnen overhalen tot betaling.
12-11-2020 - Bernhard
Ik zou iedereen adviseren om de LEGE envelop terug te sturen. Of sterker nog: maak een lading kopieën en dump die postbus vol met waardeloos oud papier, zodat ze flink wat portokosten in rekening krijgen.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?