Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Idency.nl, Verzocht om retournering van het geld


Gemelde gegevens (Verzocht om retournering van het geld)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Verzocht om retournering van het geld
Gebruikte methode:
Email
Bedrijfsnaam:
Idency.nl
Naam:
Ellen de Graaf
Adres:
Www.idency.nl
Postcode:
ONBEKEND
Plaats:
Onbekend
Land:
Nederland
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
Payment Service Provider
Paym ent Serv ice Prov ider
Gebruikersnaam:
Www.idency.nl
Product:
Allesschoonmaker
Bedrag:
€ 69,98
Betaalmethode:
IDeal
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Ik heb op 5 april bij deze webshop een allesschoonmaker besteld en betaald via iDeal.
Na 1 dag al gemaild omdat ik de bevestigingsmail erg nep vond en ik het vertrouwen wilde hebben dat ik mij niet had laten neppen. Reactie leek keurig en ik kreeg meteen een trsck & trace link waar stond dat mijn pakket reed was verzonden.
Na een aantal weken wachten nog niets binnen, dus weer gemaild. Toen kreeg ik de corona smoes die ze bij meerdere mensen heeft gebruikt, zoals ik hier lees.
Mijn pakket zou volgens de track and trace nu opeens vertraging hebben. Op de website stond later dat ze gesloten waren ivm corona en geen spullen geleverd kregen. Op mij niet van toepassing zou je denken, aangezien mijn pakket al verzonden was en later vertraging zou hebben. De artikelen zijn nu weer op voorraad volgens de website. Maar, nu bijna 6 weken later, heb ik nog steeds niets.

Op de mails wordt amper gereageerd. Elke keer weer een andere smoes en nu zei ze weer dat het tot 16 dagen na verzending kan duren voor ik het binnen heb. Aangezien het volgens haar track & trace op 6 april al onderweg was, gaat deze vlieger ook niet op.

Dit 'bedrijf' bewonderd de boel, ze weigert mij ondanks een aantal keren vragen te bellen, en ook op de verzoeken mijn geld retour te storten komt geen reactie.

Op facebook vond ik ook meerdere klachten. Deze vrouw zou goedkoop bij AliExpress inkopen en duur verkopen via haat website.
Het zou mij niets verbazen als dit waar blijkt te zijn.

We zouden allemaal aangifte moeten doen!


Deel deze melding

Reacties (2)


16-05-2020 - Felix
Wat jij schrijft is waar. Indency is een dropshipper, zelf betalen ze weinig bij AliExpress en vervolgens verkopen ze het duur door. Ze laten het rechtstreeks verzenden aan de koper. Mocht het je niet bevallen dan mag je het terug sturen, maar wel naar China. Daar hangt ook een aardig prijskaartje aan, dus veel kopers doen niet de moeite en dat is kassa voor de verkoper. Deze apparaten zijn voor weinig te koop bij AliExpress en mocht je het dan niet bevallen, krijg meestal gewoon je geld retour en mag je dat apparaat zelfs houden. Advertenties op Facebook, Instagram zijn meestal van dit soort bedrijven
25-05-2020 - Angela
Ik heb bij idency.nl ook een schoonmaakborstel besteld en ook betaald op 5 april maar tot op heden na niet ontvangen websitebezoek is ook niet meer te vinden krijg ook geen reactie van mij mailtjes meer terug


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?