Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

N. Croes / N. Slavic, Oplichting via Marktplaats


Gemelde gegevens (Oplichting via Marktplaats)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting via Marktplaats
Gebruikte methode:
Geld vragen en niet leveren
Naam:
N. Croes / N. Slavic
Land:
NEDERLAND
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
NL12INGB0702452076
NL12 INGB 0702 4520 76
Gebruikersnaam:
Nikky Croes
Product:
Artipoppe draagzak
Bedrag:
€ €200
Betaalmethode:
Overboeking

Omschrijving van de melding:

Via marktplaats een product gekocht. Er werd een track en trace code aangemaakt via de post NL site, vervolgens werd het pakket niet verzonden. Na 1 week agressieve reacties van N. Croes en aangifte bij de politie hebben wij ons geld deels terug gekregen.


Deel deze melding

Reacties (7)


16-07-2020 - Nikita
Ik had sinds gister contact met deze persoon,en wilde de Artipoppe overnemen voor 200€.Gelukkig ging ik alles nog checke en toen kwam ik deze melding tegen!!!Echt walgelijk zijn sommige mensen!!! (Bijlage)
04-08-2020 - Anne
Ik heb helaas wel het geld overgemaakt... En tot op heden nix ontvangen ondanks meerdere mailtjes...
06-08-2020 - Joost
Hoi Anne,

Heb je aangifte bij de politie gedaan? Zo niet, dan zeker doen. De politie onderneemt pas actie als ze meerdere aangiftes ontvangen.
Ik zou eerst deze verkoper melden dat je aangifte gaat doen als ze niet meteen het geld terug stort. Ik kan je melden dat ze daar gevoelig voor is. De meeste mensen doen uiteindelijk vaak geen aangifte en daar maakt ze gebruik/misbruik van.
Referentie nummer van mijn aangifte is 200508-PS205859490 wellicht kan je daaraan refereren.

Groet,

Joost.
08-09-2020 - Anoniem
Let op!! Adverteert momenteel (8/9/20) onder de naam Nina Rox. Nog steeds vanuit Stadskanaal.
09-09-2020 - Nikita
Ik zie idd dat hij/zij nog steeds actief is op marktplaats....ongelooflijk!!!Hoop toch wel dat mensen er melding van maken.
29-10-2020 - Henk
Helaas net als vele anderen ook door haar opgelicht. Het is trouwens mogelijk om via Marktplaats via Help & Info en dan chat met een medewerker van marktplaats te chatten. Als je het advertentienummer noemt en uit legt dat het om een oplichter gaat en evt. de link van deze site mee stuurt blokkeren zijn meteen het account. Helaas blijft ze steeds nieuwe accounts aanmaken (telkens onder de naam Nikki, Noor of Nina uit Stadskanaal of Winsum met soortgelijke advertenties van schoenen en draagzakken voor rond de 180 tot 200 euro, waarbij je niet kan bieden maar enkel per mail kan reageren. In de advertentie zet ze er zelfs bij dat het mogelijk is de producten op te halen. Als je dit voor stelt wordt er alleen niet meer gereageerd. Ik roep iedereen op om vooral haar account te laten blokkeren door Marktplaats en aangifte bij de politie te doen. Ook dit kan eenvoudig online via politie.nl
Alleen dit zal deze persoon doen stoppen met deze misselijkmakende manier van geld verdienen over de rug van anderen.
06-04-2021 - Andrea
Deze persoon biedt wederom een artipoppe (en dure schoenen) aan op mp. Ophalen was geen probleem maar Stadskanaal is niet om de hoek. Helft Betalen en ander deel na ontvangst was oke. Vond de reactie op m'n bod snel akkoord en niet reëel gezien de prijzen die er voor betaald worden tweedehands dus op onderzoek gegaan. Persoon blijkt hier bekend te zijn, rekeningnummer klopt. Noemt zich nu GJ op marktplaats. Uiteraard op tijd van de koop afgezien gelukkig!
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?