Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Idency, Internetoplichting via facebook


Gemelde gegevens (Internetoplichting via facebook)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting via facebook
Gebruikte methode:
Bestellen via facebook website
Naam:
Land:
Nederland
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
Payment Service Provider
Paym ent Serv ice Prov ider
Website / Webwinkel:
Product:
Alles schoonmaker

Omschrijving van de melding:

Op 10 april 2020 heb ik via advertentie op facebook een alles schoonmaker bij idency,nl besteld. De levertijd was 2 á 3 weken. Ik heb op 19 april 2020 een mail van de ene Ellen de Graaf gekregen, waarin staat:

Ik heb even voor je gekeken in ons systeem en ik zie dat je bestelling succesvol is verwerkt en verscheept. De producten zijn op dit moment onderweg naar het afleveradres dat je bij ons hebt opgegeven. De levertijd bedraagt in Nederland tussen de 7-14 dagen en voor België 15-22 dagen. Voor verdere vragen over je bestelling bekijk onze FAQ pagina.Ook kan jij je pakketje traceren, dit doe je bij onze Volg je bestelling pagina:https://idency.nl/pages/tracking-genie Vul hierbij je ordernummer in en daaronder je e-mail adres. Nadat de producten door ons zijn verzonden hebben wij geen invloed meer op het verzendproces. Het kan helaas voorkomen dat een zending wat vertraging oploopt. Nogmaals mijn excuses hiervoor. (Let op: Door het coronavirus kunnen de bestellingen iets vertraagd zijn.. Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te laten versturen.) Mocht je vraag nou niet in de FAQ pagina staan, mail ons gerust. Je code is je ordernummer #4cijferige code gebruik tijden het track and trace de 4 cijferige code zonder #
Ellen De Graaf
Team Idency.

Die internet pagina (idency.nl) werkt niet. Je krijgt melding 404. Ik heb Ellen hierover gemaild, maar geen antwoord gekregen. Heeft iemand überhaupt van hun een bestelling gekregen?


Deel deze melding

Reacties (7)


12-05-2020 - slagmulder jef
zit met hetzelfde probleem
12-05-2020 - Bas
Hier precies hetzelfde verhaal, alleen met de melding dat ze niets met het facebook verhaal te maken hebben.
Ik heb ook niet via facebook besteld.

Mijn naam is Ellen de Graaf van Idency.nl
Allereerst wil ik je bedanken voor je bestelling en me tegelijkertijd verontschuldigen om het feit dat je de producten die je bij ons hebt besteld nog niet hebt ontvangen.


Ik heb even voor je gekeken in ons systeem en ik zie dat je bestelling succesvol is verwerkt en verscheept. De producten zijn op dit moment onderweg naar het afleveradres dat je bij ons hebt opgegeven. De levertijd bedraagt in Nederland tussen de 7-14 dagen en voor België 15-22 dagen.

Voor verdere vragen over je bestelling bekijk onze FAQ pagina.

Ook kan jij je pakketje traceren, dit doe je bij onze Volg je bestelling pagina:https://idency.nl/pages/tracking-genie Vul hierbij je ordernummer in en daaronder je e-mail adres.


Nadat de producten door ons zijn verzonden hebben wij geen invloed meer op het verzendproces. Het kan helaas voorkomen dat een zending wat vertraging oploopt. Nogmaals mijn excuses hiervoor.

(Let op: Door het coronavirus kunnen de bestellingen iets vertraagd zijn.. Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te laten versturen.)


Mocht je vraag nou niet in de FAQ pagina staan, mail ons gerust.

Je code is je ordernummer #4cijferige code

gebruik tijden het track and trace de 4 cijferige code zonder #


Ellen De Graaf

Team Idency.


( Het kan zo zijn dat pakketjes apart van elkaar komen ivm de verzendkosten waar wij op besparen zodat wij u gratis verzending kunnen aanbieden!)


Ellen.
Mijn pakket zou op zijn laatst vandaag geleverd worden.
Nu ik het wil tracen kan dat ineens niet meer.
Ik lees overigens wat verontrustende dingen over jullie.
Moet ik me zorgen maken en zo nee, wanneer komt mijn levering dan.
13-05-2020 - Diana
Ik heb hetzelfde probleem 14 april besteld nog niets ontvangen, ook verschillende mailtjes gestuurd en dezelfde mails als hierboven gekregen.
16-05-2020 - Virginia Ooijen
Heb ook op 14 april besteld,zelfde mail gehad en nog altijd niets.
17-05-2020 - Zara
Ik heb gisteren na lange heen en weer mailen mijn geld teruggekregen. Ik had ze bedreigd met het melden bij mijn rechtsbijstand en de politie. Het heeft gewerkt!
27-05-2020 - Diana
Even een update. Maandag aangifte gedaan bij de politie, dit via de mail aan Ellen laten weten. Vandaag is het geld terug gestort op mijn rekening.
21-06-2020 - Ria
Ook ik zou graag mijn geld terug krijgen , ik heb ook aangifte gedaan bij de politie, ik wacht weer maar af
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?