Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Sneleenslotenmaker, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Monteur aan huis
Bedrijfsnaam:
Sneleenslotenmaker
Telefoon:
0850608520
Social Media Url:
Product:
Sloten
Bedrag:
€ 1000
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Richting eind april 2020, ben ik voor meer dan 1000 euro opgelicht. Ik wilde een aantal nieuwe sloten (in de buurt van Zegge)
De dag ervoor had ik via Google een slotenmaker gezocht. Het bedrijf genaamd ‘sneleenslotenmaker’ verscheen als eerste met telnr 0850608520.
Ik heb gebeld en de volgende dag zou er een monteur verschijnen. Monteur kwam en hij gaf mondeling aan wat de prijzen waren. Ik had geen benul en liet het plaatsen. Uiteindelijk voor een behoorlijk hoog bedrag opgelicht. Met de pin betaald, aangezien hij een pinapparaat bij zich had. Ivm grote schaamte doe ik geen aangifte MAAR ik wil wel andere mensen waarschuwen!
Signalement monteur: een sympathiek voorkomen,tussen de 22-30 jaar oud,van Noord-Afrikaanse komaf,ongeveer 1.75-1.80 m lang,normaal tot iets tenger postuur, geen snor of baard,kort zwart haar en dunne lippen. Hij sprak vloeiend Nederlands met een Brabants accent. Hij droeg een blauwe bomberjack (hetzelfde als op de site die overigens nep is)
lichtgekleurde spijkerbroek die half van zijn kont afgleed,maar werd tegengehouden door een zwarte ceintuur. Sneakers(merk en kleur weet ik niet meer)
De volgende dag heb ik terug gebeld naar dit nr. Uiteraard is er geen gehoor gegeven aan mijn verzoek om een deel terug te storten. V.m had ik ook de monteur weer aan de lijn. Als je ‘recensies sneleenslotenmaker.nl ‘ intoetst,lees je verhalen van mensen die net zoals ik zijn opgelicht.
Op de factuur staat het kvknr: 73022136
wat bij nader onderzoek verwijst naar de Zuiderstraat 15, 6006 EN Weert. Via googlemaps kom je uit bij een rijtjeswoning.
Vestigingsnr: 000041096150
BTWnr: NL223303422B01 (B kan ook een 8 zijn)


Deel deze melding

Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?