Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Slotenservice Vos, Misleiding/Oplichting


Gemelde gegevens (Misleiding/Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Misleiding/Oplichting
Gebruikte methode:
Geen prijsopgaaf, direct pinnen, geen garantie, onbereikbaar
Bedrijfsnaam:
Slotenservice Vos
Adres:
Onbekend
Plaats:
Nijmegen
Land:
Nederland
Telefoon:
0247440097
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Sloten service
Bedrag:
€ 1113,20

Omschrijving van de melding:

Dit bedrijf is bij ons aan de deur geweest op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei. Dit was dan ook hun verklaring waarom de kosten voor het vervangen van ons slot zo duur was. Er kwam een auto voorrijden zonder bedrijfslogo met Duits kenteken en twee Duits sprekende heren. De klus hebben ze verdeeld over twee dagen 2 keer een uur. Kosten: 1113,20, direct pinnen!
Zo verschrikkelijk duur, vooraf geen prijsopgave en alsnog geen goed werk! Na enkele weken bleek het slot niet goed vervangen / gerepareerd: Klink en slot lieten los uit deur. Ik hen daarover een formulier met de klacht op hun site ingevuld: geen reactie. Ik heb het bedrijf hierover gemaild: geen reactie. Vervolgend heb ik ze gebeld: ze nemen gewoon op maar gooien de hoorn op de haak zodra ze horen om welke naam/adres het gaat. 20 keer gebeld: 20 keer de hoor op de haak gegooid! Dit klopt echt niet!


Deel deze melding

Reacties (2)


08-07-2018 - Liesbeth Gijsbers
Beste heer/mevrouw Hofstee,

Bedankt voor uw reactie. Dit bevestigt ons vermoeden van de onbetrouwbaarheid van dit bedrijf. Op basis hiervan willen we aangifte gaan doen.

Vriendelijke groet,
Liesbeth Gijsbers
24-08-2018 - Den hartog
Bij ons is dit bedrijf ook geweest voor het slot van de achter deur een uur later dan afgesproken komt er een Duits sprekende slottermaker voor het slot na even naar het slot gekeken te hebben komt hij tot de ontdekking dat zowel het cilinderslot als het 3 puntslot kapot zijn en dat deze allebei moeten worden vervangen. Waar op mijn vrouw vraagt wat de totale kosten zijn van deze werkzaamheden waar op de monteur antwoord 800 euro is wel erg duur maar ja het moet toch gemaakt worden. Na een half uurtje komt de monteur met de bon staan daar in eens allemaal andere kosten bij zo als 24 uur tarief voorrijkosten en de btw was hij ook nog even vergeten. Totaal 1184 De monteur hier op aan gesproken hij vertelde dat je in Nederland altijd 25% terug krijg van je opstalverzekering en deze had hij er al vast afgehaald in het bedrag wat hij had genoemd. Na veel worden heen en weer waar bij de monteur steeds drijvende en agressief werd betaald en de opdracht bon getekend.
Zelf maar eens met de firma vos gebeld na aantal keren gewoon opgehangen te zijn gevraagd hoe dit kan en waarom er in eens een Duitse firma op de bon staat vermeld deze man leuk dat hij niet het slot heeft vervangen maar dat we opdracht hebben gegeven aan een Duitse bedrijf. Ik vertelde dhr dat hij deze monteur toch heeft gestuurd maar door de opdracht bon te tekenen was ik gelijk een overeenkomst aan gegaan met 24h slottermaker uit gelden dus doe geen zaken met de firma slotenservice vos Nijmegen en 24h slotenmaker gelden Duitsland


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?