Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

melys.style/, Oplichten


Gemelde gegevens (Oplichten)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichten
Gebruikte methode:
FB en site
Website / Webwinkel:
Product:
Kleding
Betaalmethode:
Ideal / Payment Service Provider

Omschrijving van de melding:

Had een broek gekocht via een advertentie op fb. Was gelinkt aan een website met een normale ideal betaling.
Helaas blijkt deze verkoper iedereen op te lichten.


Deel deze melding

Reacties (7)


14-04-2020 - Alusa
Slippers gekocht van 104 voor 35 euro met zogenaamde orthopedies voetbed. Na bestelling zag ik een afbeelding voorbij komen op Ali express, exact dezelfde slippers voor 7/8 euro. Gemaild maar geven aan dat Ali express niets met hen te maken heeft. Bij aankomst slippers blijken het flinke neppers te zijn en lijken niet eens op de afbeelding. Moeilijk en lastig retourneren
22-04-2020 - Shonna
Mijn moeder heeft onlangs bij Mely's Style een blazer besteld, het duurde erg lang tot zij dit kledingstuk had ontvangen. Toen ze het pakketje eindelijk had ontvangen, bleek het kledingstuk van zeer slechte kwaliteit en leek het in geen enkel opzicht op de foto die op de site stond. Als ze het kledingstuk wilt retourneren dan moet ze het terugsturen naar China en moet ze daar ook nog eens flink voor gaan betalen. Ons advies is om geen bestelling te plaatsen bij deze website, het is oplichterij!!!
24-04-2020 - Joke
15 april besteld; meestal komt een bestelling in 2 à 3 dagen binnen, maar het is 9 dagen later en er is nog niets binnen. Gezien de bovenstaande berichten houd ik mijn hart vast.
04-05-2020 - johanna
Oplichters zijn jullie, mijn jurkje is nog te slecht om als poetsdoek te gebruiken
10-05-2020 - Astrid
Mijn vrouw heeft onlangs bij Mely's Style een jurk besteld, het duurde erg lang tot zij dit kledingstuk had ontvangen. Toen ze het pakketje eindelijk had ontvangen, bleek het kledingstuk van zeer slechte kwaliteit en leek het in geen enkel opzicht op de foto die op de site stond. Als ze het kledingstuk wilt retourneren dan moet ze het terugsturen naar China en moet ze daar ook nog eens flink voor gaan betalen. Ons advies is om geen bestelling te plaatsen bij deze website, het is oplichterij!!!
14-05-2020 - Ria
ik heb ook de slippers besteld vaan 104 euro voor 35 euro
9 wkn nu al geleden en ook nog niks ontvangen.
hoe kun je het over gemaakte geld terug ontvangen.
is er iemand die al geld terug heeft gekregen
14-05-2020 - Alusa
Het is allemaal Ali express spul, de foto van mijn slippers staat ook op Ali alleen daar betaal je 7 euro. Heb dit doorgeven maar ze zeggen geen enkele connectie te hebben met Ali. Na ontvangst van mijn slippers direct gemaild dat ik een foutief artikel ontvangen heb (het is een andere zool, en echt flutkwaliteit). Ze willen dan een foto en bieden 20% vergoeding aan en je kunt t terugsturen (kosten naar China €25). Weer gemaild dat t waardeloze service is en dat ik de verzendkosten niet wil betalen, dan bieden ze 30% aan. Nogmaals gemaild dat ik t openbaar ga maken op Facebook e.d. toen kwam er 50% vergoeding en ik mocht de slippers houden. Hiermee akkoord gegaan en binnen 1 week stond geld op de rekening. Succes allemaal. Groet Alusa
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?