Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

James Mcdonald Solicitors Olympia, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Email
Bedrijfsnaam:
James Mcdonald Solicitors Olympia
Naam:
Barr. Riccardo G. Meli. LLB (Hons)
Telefoon:
0013602350081
E-mailadres:
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Ik kreeg een mail, gericht aan mijn officiële voorletters en meisjesnaam, met gebruik van mijn zakelijk emailadres. Daarin wordt gesuggereerd dat ik een erfgenaam zou zijn. En of ik contact wil opnemen. Ik vertrouw dit niet en neem geen contact op. Graag jullie reactie of er meer mensen zijn die dergelijke mails hebben ontvangen van deze afzender.


Deel deze melding

Reacties (5)


14-04-2020 - Marc
Ik heb hier exact dezelfde brief ontvangen...ook ik ben erfgenaam van dezelfde Frank ;-) Dus het is weer een duidelijk vorm van SPAM ! Niet op reageren lijkt me het beste.
14-04-2020 - ErikM
Zoiets ontving ik ook zojuist.
Het domein jmcdonaldsolicitors.com is misschien wel misbruikt door deze crimineel, het email adres waar je op antwoord is namelijk op [email protected]
14-04-2020 - Piet
Yup, ik kreeg precies dezelfde door google translate belabberd vertaalde mail. Ze hebben zelfs een half functionerende website opgetuigd. Misschien moet de KvK toch eens wat beter gaan opletten aan wie ze onze gegevens verkopen. Ik moet wel toegeven dat ze er meer werk ingestopt hebben dan "Beste info...."
14-04-2020 - Peter
Ik heb 'm ook gehad op mijn bedrijfsmailadres maar mijn officiële voorletters in de aanhef wel zonder puntjes ertussen en alleen de eerste letter als hoofdletter. Ik heb het bestand niet geopend, maar na check alhier in de spambox gedaan.
13-10-2020 - comis
WARNING! The whole page of "James Macdonald Solicitor"is FAKE! All the associate lawyers are one and the same criminal person, who is only trying to trick you for money!
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?