Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Mediapress Limited, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Mail
Naam:
Mediapress Limited
Rekeningnummer / IBAN:
Payment Service Provider
Paym ent Serv ice Prov ider
Bedrag:
€ 28
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Een saturatiemeter besteld, en betaald, nooit een bevestigingsmail gekregen, en product niet geleverd.
Deel deze melding

Reacties (11)


09-04-2020 - Arnold
Tondeuse besteld maar niet gekregen
11-04-2020 - Jan
Schaar voor thuisgebruik besteld en betaald, maar nooit ontvangen.
13-04-2020 - Zwart
Thermometer besteld, betaald maar nooit ontvangen
23-04-2020 - Angela
Soort whashiTape om zelf auto wegen te plakken niet binnen gekregen.
€15 euro
25-04-2020 - Rogier
Grandado is een dropshipper. Heel simpel gezegd werkt het zo, jij doet een bestelling bij Grandado en die doen weer de bestelling bij AliExpress (Bijna geheel geautomatiseerd via hun systeem "shopify"). Bij AliExpress is het vele malen goedkoper, wat ik hieronder ook ga bewijzen. (Zie bijlage)

Het probleem op dit moment met AE (AliExpress)is dat er door de lucht niks verzonden kan worden. Als jij dus iets met track en trace hebt besteld (oftewel AliExpress Standard Shipping) dan staat het komende tijd nog wel even stil op het vliegveld. Pakketjes van AE gaan namelijk merendeels met passagiersvliegtuigen mee naar de bestemmingen, en zoals we weten ligt het vliegverkeer al zeker een maand zo goed als stil. Als Grandado dus een redelijk bedrijf zou zijn, lichten ze nu de mensen goed hierover in maar dit doet ze natuurlijk niet. Ze verdienen hun geld met misleiding. Ook mijn pakketjes liggen al ruim een maand stil op het vliegveld die ik rechtstreeks bij AE heb besteld. Sommige mensen wachten zelfs nog vanaf januari op hun pakketje, dit komt omdat bijvoorbeeld Wuhan pas sinds kort echt weer open is en AE verkopers die in die regio wonen konden al die tijd geen pakketten versturen. (Ivm de pandemie en het Chinese nieuwe jaar)

Waarom zeg ik dat Grandado hun geld verdiend d.m.v. misleiding? Het is een dropshipper die hun belachelijke levertijden zo goed mogelijk verstopt, ze ook op de 250.000 advertenties op Marktplaats. Mensen weten van te voren niet dat eht uit China komt.

Heb een screenshot gemaakt van Grandado hun 'Trending' pagina en hierbij de prijzen vergeleken op AliExpress. Zo kun je zien dat Grandado bijvoorbeeld 4x zoveel vraag voor dezelfde tondeuse.

Deel het met mensen indien mogelijk (Bijlage)


08-05-2020 - kershaw nik
Hey, Rogier. Bedankt voor al je vele bijdragen hier en elders over dit soort doorgeefluikafzettterij. Dat je je er zo tegen verzet en onze nietsvermoedende medekopers op de hoogte stelt waardeer ik ontzettend.

Het bevalt me niet dat deze gassies rijk worden met achteroverleunen in een luie stoel terwijl ze op vakantie zijn. Zag een keer een object op Ebay dat via dropshipping 500 EUR kost en via AliExpress 350 EUR goedkoper had kunnen wezen. Bedenk dat dit regelrecht in de zakken beland van die lachers. Als je drie verrekijkers bestelt en je verkoopt er eentje op marktplaats voor wat extra centjes, is dat wat anders dan dat je opzettelijk heel AliExpress gaat kopiëren tegen 7x de prijs. En volgens mij maken ze zich ook nog schuldig aan diefstal van afbeeldingen. Als ik me niet vergis moet je op marktplaats (?) al akkoord gaan door te bevestigen dat die afbeeldingen die geplaatst worden van de verkopende partij zijn. Het lijkt me stug dat dit AliExpress is, dit is gewoon onrechtmatig gebruik en een strafbaar feit.
25-05-2020 - Mahdy
Ook hier, slaapmasker besteld voor 'gelukkig maar 6 euro'. Elke cent is zonde, want ze verdienen het niet.
31-05-2020 - Paul
houder voor mijn Garmin navigatie besteld en betaald , artikel nooit gekregen .
17-06-2020 - Simone Pegels
Ik heb 21 april schilderen op nummer bij ze besteld voor 13 euro. Gaven aan dat het binnen maximaal 30 dagen geleverd zou worden, inmiddels bijna 2 maanden verder en nog niks binnen.
19-03-2021 - Bert
Producten worden niet geleverd. Bestel hier niet
26-05-2021 - Joao Silva
Ik heb een batterij besteld op 22 mei, ik heb nog niks gehoord, zou u mij kunnen mailen.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?