Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Lisa’s Closet, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Via advertentie Facebook
Bedrijfsnaam:
Lisa’s Closet
Land:
Nederland
Rekeningnummer / IBAN:
Payment Service Provider
Paym ent Serv ice Prov ider
Website / Webwinkel:
Product:
Blouse
Bedrag:
€ 29,99
Betaalmethode:
Ideal / Payment Service Provider
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Via een gesponsord bericht van Blue Deal NL via Facebook kwam ik bij het bedrijf Lisa’s Closet. Advertentie betrof een blouse. Deze besteld en betaald via IDeal. Op afschrift van de bank zie je ook staan "Payment Service Provider" Payment.
Aangezien ik tot nu toe na 5 dagen nog geen e-mail heb ontvangen van mijn bestelling ben ik gaan rondkijken op internet.
Op deze site het bankrekeningnummer ingevuld en zag helaas dat het om een nummer gaat die eerder gebruikt is bij oplichting.
Op instagram staan ook gesponsorde advertenties van Lisa’ Closet. Wanneer je op de knop shoppen klikt staat er vervolgens: het beveiligscertificaat van deze website is niet vertrouwd.
Dus wees gewaarschuwd!


Deel deze melding

Reacties (29)


23-03-2020 - candy
Ik heb ook bij Lisa's closet iets gekocht voor +/-60€
nooit geen mail ontvangen, ook via de website gevraagd mij te contacteren maar niks
Candy
23-03-2020 - Hanneke
Bedankt voor jullie input! Net op Facebook ook deze advertentie gezien. Ik dacht: ‘voordat ik koop even checken of het betrouwbaar is’. Mooi niet dus. Dit melden werkt echt! Dankjewel.
24-03-2020 - Pluis
Pfff, net op tijd dit bericht gezien, want ik stond op het punt een blouse te bestellen bij Lisas Closet (via Facebook)
Dank voor de waarschuwing!
24-03-2020 - Cindy Lek
Ik heb ook hier een blouse besteld en betaald en ook nooit een e-mail bevestiging gekregen. Na meerdere mailtje te hebben gestuurd daar ook geen reactie op gekregen, was al bang dat het oplichting zou zijn. Na het lezen van deze mailtjes is mijn vermoeden dus bevestigd. (Bijlage)
24-03-2020 - Molle
Er staat nergens op de site een adres , dat deed mij nadenken en op zoek gaan naar info... Mercikes !


25-03-2020 - Jansen
Helaas, zie ik jullie berichten te laat. Ik heb vanmiddag een bestelling gedaan. Na betaling heb ik wel een mail ontvangen. Dus ik heb nog h
oop.
26-03-2020 - Selfkicker
Bij Lisa,s Closet via Facebook voor 60 euro besteld op 8 maart. Niets ontvangen.
27-03-2020 - Joem
Fijn dat deze site bestaat. Ik wilde net een jasje bestellen, maar zie er nu maar vanaf. Bedankt voor het delen van jullie ervaringen!
27-03-2020 - Dunya
6 mrt een paar schoenen besteld. Nog niets ontvangen (Bijlage)
28-03-2020 - Chantal
Ook iets gekocht (een jasje).
Na geen bevestiging te hebben gekregen, rook ik onraad. Ik heb de klantenservice een bericht gestuurd maar nog niks op gehoord.
Nu, na onderzoek, kom ik er dus (te laat) achter dat ik mijn jasje niet krijg en kan fluiten naar mijn geld.
28-03-2020 - Jacky
Ik koop weinig op internet en was blij met een zomerjurkje dat ik bestelde en betaalde. Nooit een mail ontvangen. Helaas te laat bedacht om de site eerst te checken. Opgelicht dus. Wat erg dat mensen dit doen...….


30-03-2020 - Laura
Ik was ook al 12 dagen aan het wachten op de bestelling.. Niks! Geen reactie op mails, nu weet ik dus waarom. Is er een manier waarop we ons geld toch nog kunnen terug eisen? Ik betaalde meer dan 100 euro, hier ben ik toch niet goed van....
31-03-2020 - Nadine
Zelf op 12 maart een bestelling gedaan bij lisascloset. Geen enkele reactie of mail hieromtrent ontvangen! Dus vrees dat mijn bestelling nooit geleverd zal worden!
Iemand enig idee hoe we klacht kunnen indienen.??
01-04-2020 - Liset
Bedankt voor het delen van jullie ervaringen. Wilde net een jasje gaan bestellen ook nav een facebook advertentie maar voelde niet helemaal lekker dus wilde eerst recensies lezen. Gelukkig kom ik dit nu tegen en ga ik daar dus zeker niets bestellen!
01-04-2020 - Ytsje
Ik heb ook een blouse besteld via de advertentie op Facebook. Ik heb een bevestigingsmail gekregen van verzending met tracking nummer. Deze geeft aan dat over 11 dagen mijn blouse wordt geleverd.. Ben benieuwd
01-04-2020 - Nelleke
Bestelling gedaan voor bijna 40 euro...Na het lezen van al deze klachten bang dat ik opgelicht ben...
02-04-2020 - Claire
Heb op de 28e een blouse besteld en toen wel meteen een bevestigingsmail gekregen. Vanaf dinsdag is het tracking nummer zichtbaar. Pakketje is in 'trans it' en wordt over twee dagen bezorgd. Ben heel benieuwd...


02-04-2020 - Maan
Orthopedische slippers besteld. Supergaaf, mooi voetbed. Was er ook in mijn maat (42). Toen ik ze na 4 weken thuis kreeg was het een grote teleurstelling. Ze lijken niets op het plaatje, puur plastic, niks orthopedisch aan. Retour doen is een drama want ik moet ze terugsturen naar China. Mensen bezint eer ge begint. Bestel niet bij Lisa Closet!!
02-04-2020 - Anoniem
Hallo allemaal, er klopt niks van deze site.. Als je nu op de website kijkt, heet de winkel Mely's Closet. M'n bestelling is overigens ook nog steeds niet binnen. Pure oplichting, wie doet nu zoiets?
03-04-2020 - Elly
Een paar sandalen besteld ruim 2 weken geleden. Afleverdatum verandert steeds. Sandalen zullen nooit komen. Wat kunnen we hier met elkaar aan doen?
03-04-2020 - Caroline
Op 16 maart blouse besteld, geen bevestigingsmail ontvangen, niks,....
Wel 30€ vd rekening gegaan
Dus pure oplichting!
Indien je betaald hebt met visa of MasterCard kan je een klacht indienen via mijnkaart.be
Als we dit allemaal samen kunnen doen geraken we mss terug aan ons geld!!!
04-04-2020 - jacqueline
blouse besteld 27 maart krijgt geen antwoord niets ontvangen oplichters
05-04-2020 - Corina
Ik heb hier ook 2 jurken besteld via link op facebook,
Wel een ordernr gekregen en track en trace nummer.
Ben benieuwd of ik iets krijg. Worden steeds gehaaider...
05-04-2020 - Jeannine
Op 18.03.2020 n op 19.03.2020 bestelde mijn echtgenote verschillende goederen bij Lisas Closet. Er werden dubbele bestellingen geregistreerd en verwerkt. Zij betaalde in het totaal 189.94 € aan deze firma en ontving tot op heden niets. Dergelijke firma' maken het internet winkelen te schande en de oprecht webwinkels zouden hierop heftig moeten reageren, maar ikzie niets. Internetwinkelen is op deze manier verdacht en oplichters kunnen hun vrije gang gaan. (Bijlage)
05-04-2020 - Annelies
Via advertentie op facebook verleid..Verschillende goederen besteld.. geen besteloverzicht gekregen... waarschijnlijk opgelicht....
Beweren dat ik niets besteld hebt... naam van bedrijf is ook weer veranderd.
05-04-2020 - Marianne
Ik heb op 31 maart een jasje besteld via de advertentie van Facebook bij Lisa’s Closet (nu heet het in eens Mely’s style) maar tot op heden niks ontvangen ook geen bevestig wel is het bedrag van mijn rekening afgeschreven.

Zoals ik lees naar jullie ervaringen zal ik helaas ook niets ontvangen.

Ik begrijp echter niet zo goed dat Facebook in zee gaan met oplichters. Als ik zelf iets van ons bedrijf wil promoten moet die aan zoveel eisen voldoen, niet alle foto’s mogen, teksten etc. Maar klaarblijkelijk wordt er niet checkt of het deugdelijke is. Echt jammer.
05-04-2020 - San
15 Maart iets besteld en betaald maar helaas tot op heden ook nog niets mogen ontvangen en dat gaat waarschijnlijk ook niet meer gebeuren ben ik bang, zeker niet als ik zo alle andere berichten lees hier. Een harde les helaas.
06-04-2020 - Nico
12 maart wat besteld nooit meer wat gehoord. Misschien moeten we allemaal aangifte doen, alle kleine bedragen maken wel een groot bedrag.
06-04-2020 - onbekend
Vandaag bestelling (slippers Charlotte) ontvangen. Redelijk op tijd maar helaas, niet de juiste slippers. Die moeten dus terug. Benieuwd hoe het verder verloopt.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?