Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Garcia, Afpersing betalen 72 uur


Gemelde gegevens (Afpersing betalen 72 uur)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Afpersing betalen 72 uur
Gebruikte methode:
Snapchat
Bedrijfsnaam:
Garcia
Naam:
Garcia
Land:
Nederland
Gebruikersnaam:
Garcia
Product:
345 Gram Amnesia Haze
Bedrag:
€ 2400
Betaalmethode:
Snapchat tikkie

Omschrijving van de melding:

Ik wilde gewoon wiet kopen om dat vervolgens door te verkopen, maar ik had nooit verwacht dat ik met zo’n duivel van een persoon te maken zou krijgen. Hij had foto’s van mijn dochtertje en zei dat wanneer ik niet binnen 3 dagen een bedrag van € 5.000 zou betalen haar iets ergs zou overkomen waar ik jaren spijt van zou krijgen.
Ik moest het geld afleveren op een afgelegen plek in rond sittard station. Toen ik aan kwam lopen met de sport waar het geld in zat stopte er 2 auto’s en drie scooter bij me in de buurt. Toen kwam Garcia te voorschijn en hij liep op me af met een pistool vast en zette het op mijn hoofd en laadde hem, toen fluisterde hij in me oor “als ik problemen door jou krijg dan heb jij en je familie een groot probleem” Daarna riep hij “ Je hebt nu te maken met Clan Del Gulfo “
Hij pakte de tas reed weg en lief niks meer van hem horen. Ik heb daarna dagen research gedaan naar deze gast en het bleek dat hij vaker in aanraking is gekomen met politie en justitie en hij al meerde malen in aangehouden en opgesloten met O.a. Mishandeling, Fraude, Afpersing, Ontvoering. Ik ben sinds kort verhuisd omdat ik geen fijn gevoel meer heb als ik door sittard loop. Dit was mijn verhaal en ik hoop dat iedereen die dit gelezen heeft beter op zichzelf past!


Deel deze melding

Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?