Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Grandado, Fraude / Scam


Gemelde gegevens (Fraude / Scam)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude / Scam
Gebruikte methode:
Webshop
Bedrijfsnaam:
Grandado
Naam:
Webshop Grandado

Omschrijving van de melding:

In de webshop 2 controllers voor PS4 aangeschaft. Ze doen het voorkomen dat het originele controllers zijn.

Vervolgens na een lange levertermijn bleek het niet naar verwachting en daarom aangemeld als retour. Op de website claimen ze 100 dagen retourbeleid te hebben. Nooit een reactie ontvangen, nog een retouradres gekregen.

Trap er niet in! Gegarandeerd geld kwijt! Klantenservice bestaat niet!


Deel deze melding

Reacties (1)


 
20-04-2020 - Rogier
Hallo,

Ik ken de controllers die je hebt gekocht, deze zijn minimaal 3x goedkoper op AliExpress. Wat Grandado doet is heel hun site, marktplaats en beslist.nl vol zetten met spullen direct van AliExpress. Niet tientallen artikelen nee ruim 500,000. Zodra jij de betaling doet, bestellen hun het op AliExpress!!!

Het beste gewoon terugsturen naar Grandado, hun moeten dan verder uitzoeken wat ze ermee doen. En ze MOETEN jou het geld terugstorten.

De klantenservice van Grandado is denk ik zwaar overbelast. De site is totaal onprofesioneel bezig en had zijn webwinkel tijdelijk moeten sluiten toen het Chinese nieuwe jaar begon zoals andere dropshippers doen. Dat hebben ze niet gedaan en daarna brak ook nog eens het Coronavirus uit. Er zijn heel veel mensen die wachten al op hun bestelling vanaf Januari 2020. En doordat Grandado zijn geld verdiend op basis van misleiding (Door de levertijden zo goed mogelijk te verstoppen en verbergen dan het uit China komt) hebben ze het altijd al druk bij de klantenservice want mensen verwachten een pakket na een paar dagen.

Daarnaast staat nu al het vliegverkeer stil deze maand, er zit bijna geen vliegtuig in de lucht. Alles wat je nu bij Grandado besteld met zogenaamde Track & trace (Oftewel AliExpress Standard Shipping) wordt in ieder geval deze maand NIET verzonden. Ook iets wat ze niet aangeven op de site natuurlijk. Gewoon lekker incasseren de de klachten die binnen komen af laten handelen door een stagiere.

Jammer dat weinig mensen dit gaat lezen, maar ben blij dat ik weer met hart kon luchten lol.. Ik kijk elke dag op hun Trustpilot en mensen snappen er werkelijk NIETS van. Dus ik ga hier maar het 1 en andere uitleggen zo nu en dan.

Jou controllers zijn 12 euro per stuk op AliExpress. (Zorg dat je nooit boven de 22 euro uitkomt per winkel/bestelling anders moet je belasting betalen)


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?