Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Monzaa, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Advertentie op Facebook
Bedrijfsnaam:
Land:
Nederland
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Social Media Url:
Product:
Huurwoningen
Bedrag:
€ 14,95
Betaalmethode:
Bunq IDeal

Omschrijving van de melding:

Monzaa is een bedrijf dat gestart is onder hetzelfde KVK nummer als Expert Nova. Expert Nova is na de meldingen offline gegaan en 1,5 dag later was Monzaa daar.

Monzaa (vroeger dus Expert Nova) biedt huurwoningen aan op diverse plekken in het land. Ze geven aan tussenpersoon te zijn tussen huurder en verhuurder. De woningen die zij aanbieden liggen niet in de steden die zij aangeven.

Er zijn meerdere voorbeelden van woningen die in Rotterdam liggen, maar in Brede aangeboden werden. De woning die nu op het Rapenburg in Leiden wordt aangeboden, lag eerst op de Apothekersdijk in Leiden.

Deze meneer verdient hier heel makkelijk en snel veel geld mee. €14,95 inschrijfkosten is niets en betaald iedereen wel even.

Politie raadt echt iedereen aan aangifte te doen, zodat deze persoon, die geld verdient met plaatjes spiegelen, bestraft kan worden.

KVK nummer 77224493


Deel deze melding

Reacties (2)


23-02-2020 - pitbull
De nieuw manier van Monzaa om slapend rijk te worden. Ken jij iemand die een woning verhuurt, meldt hem aan en verdien 50 euro cash. Wel eerst even 14,95 betalen natuurlijk. Dus als je buurman een woning aanbiedt hoef je hem? maar aan te bieden. Gekker en ongeloofwaardiger kan het bijna niet worden. (Bijlage)
27-02-2020 - Jessica den otter
Door omstandigheden ben ik dringend opzoek naar een woning. Mijn ex schoon pa had me getagd op Facebook met leuke betaalbare woningen van monzaa.nl. om een reactie te plaatsen moest ik eerst een bedrag van 14,95 betalen. Terwijl ze zeggen dat ik meteen kan reageren op de woning naar mijn interesses krijg ik constant een berichtje dat ik niet geregistreerd ben en alsnog weer een x het bedrag van 14.95 moet over maken. Telefonisch kan ik geen contact op nemen omdat het nummer niet vermeld staat echter is er wel een mail adres waarop je geen reactie meer krijgt op vragen die je stelt over de interesse die je toont in de huur woning.
Weer een teleurgesteld persoon!


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?