Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Yassin/ keanan, Internetoplichting marktplaats


Gemelde gegevens (Internetoplichting marktplaats)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internetoplichting marktplaats
Gebruikte methode:
Betaald maar niet geleverd
Naam:
Yassin/ keanan
Land:
Nederland
Rekeningnummer:
NL94INGB0667982426
NL94 INGB 0667 9824 26
Product:
Bosatlas
Bedrag:
€ 48,80

Omschrijving van de melding:

bostatlas had hij/zij erop gezet als koopwaar zodra de koop rond is geen reactie meer en product niet ontvangen, advertentie staat er weer opnieuw op.


Deel deze melding
Reacties (4)


24-06-2018 - Marlies
Hoi, bij mij is dit weekend hetzelfde gebeurd. Omdat ik altijd zonder problemen heb gekocht en verkocht heb ik het gedaan,zonder het rekeningnr te googlen. Ik heb de advertentie gemeld bij Marktplaats, ik houd hen mede verantwoordelijk, want na melding moeten zijn zo een persoon blokkeren.
Hoe denk jij jou geld terug te krijgen? Ben bang dat we dikke vette pech hebben. Of adres achterhalen...
24-06-2018 - wilma van eijk
Hoi Marlies, Ik had hem wel gegoogeld maaar toen nog niks gevonden. Heb meteen melding gemaakt bij marktplaats en bij de ing. Ing doet pas iets bij aangifte, maar dat lukte niet want politietelefoon werkte niet en online moet je een sms digi d hebben en die had ik nog niet. Weel meteen aangevraagd. Hij had de dag erop een nieuwe geplaatst, meteen weer melding gemaakt en vandaag ook, maar dan met editie 54
Ook ik vind dat marktplaats hiervoor verantwoordelijk is en hem meteen had moeten blokken, maar in het weekend zit volgens mij niemand bij marktplaats en dat weten degene die de advertentie zetten ook helaas. Heb de verkoper een hoop mailtjes gestuurd, maar geen reactie erop natuurlijk. Heb van de nieuwe advertentie wederom een melding gemaakt. Adres achterhalen heeft geen nut, is waarschijnlijk ook een onjuist adres. Kon nergens niks van vinden, op naam, rekeningnummer. Telefoonummer is gecontroleerd inmiddels door marktplaats, maar zal wel een prepaid weggooinummer zijn en degene was al 2.5 jaar actief, dus ben zo voorzichtig mogelijk geweest.
24-06-2018 - wilma van eijk
Hallo Marlies, heb reactie gahd van marktplaats dat ze alleen wat kunnen doen als je een aangifte doet. De andere 2 advertenties staan er gewoon nog op en hij is niet geblokt!! Aangifte inmiddels gedaan. Je staat gewoon met je rug tegen de muur aan.
25-06-2018 - wilma van eijk
geld is inmiddels terig gestort


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?