Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Senana beauty, Fraude en oplichting


Gemelde gegevens (Fraude en oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude en oplichting
Gebruikte methode:
Online
Bedrijfsnaam:
Senana beauty
Naam:
Senana
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
Payment Service Provider
Paym ent Serv ice Prov ider
Product:
Mascara
Bedrag:
€ 19,98
Betaalmethode:
Ideal / Payment Service Provider

Omschrijving van de melding:

Op 26 december 2019 Online via senana-beauty.com mascara gekocht, via mail een bevestiging gekregen van de aankoop, binnen 10 dagen zou ik het pakketje krijgen en vlak voor verzending een track and trace nummer krijgen. Nooit iets ontvangen en geen reacties op mailtjes. Kwam er net via hier dus achter dat het fraude is🙄 NL70 RABO 0115 6000 00 gebruiken dit rekening nummer en email adres contact.hudweydrive.com. De website bestaat al niet meer of is niet te bereiken.


Deel deze melding

Reacties (16)


 
21-02-2020 - Marjon
Hoi! Ik ben via Facebook in een soortgelijk iets getrapt, namelijk Yardy Panty. Ik heb €29,95 betaald voor 3 panty's, maar krijg okk geen respons op mails en uiteraard heb ik mijn product ook nog steeds niet geleverd gekregen. Ik ben op Google gaan zoeken op het IBAN nummer en kom er dankzij jouw melding achter dat het hetzelfde IBAN nummer is. Oftewel, als ik het goed begrijp worden er meerdere nep bedrijven opgericht die dit IBAN nummer gebruiken... Zijn er manieren om je geld terug te halen?
 
03-04-2020 - Jai
Voor alle mensen die zijn opgelicht door deze persoon. Nu weer met een nep website en fb pagina labaro . Doe aangifte!! nl70 rabo 011560000 (Bijlage)
 
04-04-2020 - Claudia
Zojuist contact gehad met Rabobank. Had ook iets besteld en niet ontvangen. Rabobank zegt pas actie te ondernemen als er meerdere meldingen over dit rekeningnummer binnen komen. DUS OOM MELDEN AAN DE BANK
 
04-04-2020 - M van Driel
Ik heb gisteren via ditzelfde nummer een plantenbox besteld voor 'steun de kwekers' hier in het Westland. Staat in de AD een artikel over dit initiatief. Krijg nu ook een naar gevoel, gaat over 39,95.
 
11-04-2020 - M van Driel
Ik heb de plantenbox inmiddels ontvangen. Door melding van dit rekeningnummer was ik erg op mijn hoede en het heeft ook 8 dagen geduurd voordat ik de goederen in huis kreeg, maar dit is GEEN oplichting in mijn geval.


 
18-04-2020 - Monique
Hoi wat is de link waar ik de rabobank gelijk kan contacteren dat ook ik slachtoffer ben van oplichting met dit rekeningnummer: NL70 RABO 0115 6000 00

Leertouwer comoany mia "Payment Service Provider".
Een link via instagram waarbij ik op de site kwam voor semi dr. Martens laarzen voor 60,00 €.

Wel betaald geen mail niks hierna meer Ontvangen . Ik vond dit al gek en nu 2 dagen later check ik google en voer bovenstaande IBAN in, en stuit ik op deze site.

Wederom geen link, site oid meer terug te vinden.

Hopelijk ontvangen wij ons geld terug.
 
25-04-2020 - Harry
Ik heb een paar dagen geleden werklaarzen besteld.
Vond het al raar dat ik geen email met bevestiging of factuur kreeg. En dan begjin je wat te googlen, kom je hier uit met het zelfde IBAN nummer.
Ook inderdaad het nergeren van email enz.
Het lijkt een professionele website maar ben bang dat ook ik ben opgelicht voor 157 euro.
 
29-04-2020 - Bert
Het is een nummer dat gebruikt wordt door "Payment Service Provider", een betaaldienst dus een algemeen nummer. "Payment Service Provider" int het geld tegen commissie en betaald het dan aan een andere bankrekening van de verkoper die van "Payment Service Provider" gebruikt maakt.. "Payment Service Provider" fungeert zo -onbedoeld- als rookgordijn of stroman voor criminelen. Ik denk dat je bij "Payment Service Provider" moet zijn, want zij faciliteren dus duistere types, waarschijnlijk zonder het te weten. Een betere scan door "Payment Service Provider" en beter protocol tussen banken en "Payment Service Provider" kan dat voorkomen.
 
04-05-2020 - Hh v Bogaert
Horloge besteld maar geen reactie meer
Ook het zelfde iban nummer gebruikt
Wat kan ik doen?
Geld zal de bank niet kunnen retourneren neem ik aan
Mvg H (Bijlage)
 
04-05-2020 - LBS
Een tenaamstelling aangevraagd bij RDW. Betaald en nog steeds niets binnen. Verbaasde me vandaag dat bedrag anders is dan dat ik vandaag check en dat er afgeboekt is naar betaling via "Payment Service Provider"... na checken dus dit nr. Kosten 14,95.
 
22-05-2020 - Maluku
ook opgelicht door bankrekeningnr nl70 rabo 011560000 website myhaircare.nl 44,95
geen gehoor via mail ..facebook en instagram en het telefoonnr doet het niet.
 
08-06-2020 - Johan Rensen
Een instagram samenwerking wilde deze partij met mij aangaan. Ze zagen een hoog aantal volgers (8250) en dachten laten we daar een samenwerking mee aangaan met zonnebrillen. Uiteindelijk bril na 14 dagen niet ontvangen. Ik zou hem nog ontvangen maar door corona ging dat niet door. Inmiddels website en instagram liggen eraf. Het heette shawty.fashion. ik betaalde 30 euro voor de bril. Tot op de dag van vandaag niets ontvangen maar ik zie dat er meer opgelicht zijn door dit banknummer
 
27-06-2020 - Geen
Hier vandaag onderstaand nummer
NL70 RABO 0115 6000 00
Nu in gebruik door ingrosso, opgelicht voor € 90
Er zijn diverse meldingen op de fb groep oplichters gemeld nederland
 
28-06-2020 - Diana
Hij/zij heeft advertenties op Facebook. Ik heb een paar schoenen via fb gekocht voor 37 euro, niks gekregen.
NL70 RABO 0115 6000 00
Webiste rosale.nl en dat bestaat niet, of in iedere geval, niet meer.
 
03-09-2020 - Evi
Ik heb op 28-7-2020 2 lampen besteld, samen 39€. Deze lampen zag ik in een advertentie op instagram. Ze werden aangeboden door Elaxo.nl. Ik kreeg nog een bevestiging van betaling en zou alles binnen 14 dagen ontvangen. Never nooit iets gezien en als ik mail geen antwoord.
 
03-09-2020 - Bert
Opgelet graag HET GENOEMDE BANKNUMMER IS VAN "Payment Service Provider" een online betaaldienst, dus niet van een particulier de de betalngen namens de oplichter incasseert en uitkeert Je moet dus (ook) klagen bij "Payment Service Provider". Op de een of andere manier wordt de naam van deze provider telkens door de moderator of een robot vervangen door "Payment Service Provider' dus ik spel het even, neem de eerste letter van de volgende woorden Michiel Otto Leo Leo Isaac Emma. Daar sluiten de oplichters zich telkens bij aan dus die zijn (mede)verantwoordelijk.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

*  Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?