Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Senana beauty, Fraude en oplichting


Gemelde gegevens (Fraude en oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude en oplichting
Gebruikte methode:
Online
Bedrijfsnaam:
Senana beauty
Naam:
Senana
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
Payment Service Provider
Paym ent Serv ice Prov ider
Product:
Mascara
Bedrag:
€ 19,98
Betaalmethode:
Ideal / Payment Service Provider

Omschrijving van de melding:

Op 26 december 2019 Online via senana-beauty.com mascara gekocht, via mail een bevestiging gekregen van de aankoop, binnen 10 dagen zou ik het pakketje krijgen en vlak voor verzending een track and trace nummer krijgen. Nooit iets ontvangen en geen reacties op mailtjes. Kwam er net via hier dus achter dat het fraude is🙄 NL70 RABO 0115 6000 00 gebruiken dit rekening nummer en email adres contact.hudweydrive.com. De website bestaat al niet meer of is niet te bereiken.


Deel deze melding

Reacties (4)


21-02-2020 - Marjon
Hoi! Ik ben via Facebook in een soortgelijk iets getrapt, namelijk Yardy Panty. Ik heb €29,95 betaald voor 3 panty's, maar krijg okk geen respons op mails en uiteraard heb ik mijn product ook nog steeds niet geleverd gekregen. Ik ben op Google gaan zoeken op het IBAN nummer en kom er dankzij jouw melding achter dat het hetzelfde IBAN nummer is. Oftewel, als ik het goed begrijp worden er meerdere nep bedrijven opgericht die dit IBAN nummer gebruiken... Zijn er manieren om je geld terug te halen?
03-04-2020 - Jai
Voor alle mensen die zijn opgelicht door deze persoon. Nu weer met een nep website en fb pagina labaro . Doe aangifte!! nl70 rabo 011560000 (Bijlage)
04-04-2020 - Claudia
Zojuist contact gehad met Rabobank. Had ook iets besteld en niet ontvangen. Rabobank zegt pas actie te ondernemen als er meerdere meldingen over dit rekeningnummer binnen komen. DUS OOM MELDEN AAN DE BANK
04-04-2020 - M van Driel
Ik heb gisteren via ditzelfde nummer een plantenbox besteld voor 'steun de kwekers' hier in het Westland. Staat in de AD een artikel over dit initiatief. Krijg nu ook een naar gevoel, gaat over 39,95.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?