Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

H.M. (Riekie) Lugters-van Mouwrik, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Marktplaats
Naam:
H.M. (Riekie) Lugters-van Mouwrik
Land:
Nederland
Telefoon:
0612569136
Rekeningnummer / IBAN:
NL74RABO3467628443
NL74 RABO 3467 6284 43
Gebruikersnaam:
Waterman
Product:
Emaille potten
Bedrag:
€ 57,50
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Afbeelding blijkt van een brocante dealer te zijn. Die persoon heeft een eigen zaak en is niet betrokken bij de oplichting. De voorwerpen zijn dus eens niet bij die persoon in huis. Gesprek verliep redelijk normaal. Geld overgemaakt naar rekening NL 74 RABO 3467 6284 43 tnv H.M. Lugters-van Mouwrik te Zutphen (de in de advertentie vermelde plaats). Aanvankelijk werd er niets verzonden, meerdere keren gerappelleerd. Op gegeven moment verzending gedaan via UPC. T&T moest ook weer specifiek om gevraagd worden. Kreeg ik wel. Vandaag pakket opgehaald: bevat troep. Als verzendadres bevat het pakket een sticker met de naam Riekie Lugters, Valkeniersweg 131, 4205 ZW Gorinchem met als 06 nummer 06-12569136. Al weet je natuurlijk niet of dat correct is.

In de meegezonden troep (veel oud papier) zit ook een verzendbewijs van DHL met de naam Liza Lugters, Piazza Center 35, 4204 BP Gorinchem. Dat blijkt een DHL ophaalpunt te zijn bij Primera Fransen, dus vermoedelijk gebruikt ze dat alleen voor haar pakketjes te halen. Op facebook staat een Liza Lugters met als moeder een Riekie. Kan haast niet missen.


Deel deze melding

Reacties (1)


07-10-2020 - Marieke
Goedendag, is mij ook overkomen met dezelfde personen, H. v. Mouwrik uit Gorinchem, oftewel vW op MP. (november 2018), Ik dacht gouden/zilveren sieraden te kopen, was allemaal troep! Betaalde niet te gek veel.... toch zonde. Maar zowel goud als zilver was het dus niet.
Ik stuurde reacties naar de personen, kreeg niets terug. Verkochten ook Maison.....spullen. Duurde inderdaad een poos eer ik het ontving.
Groeten!


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?