Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Grandado.com, Fraude oplichting webwinkel


Gemelde gegevens (Fraude oplichting webwinkel)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude oplichting webwinkel
Gebruikte methode:
Advertentie Marktplaats
Bedrijfsnaam:
Website / Webwinkel:

Omschrijving van de melding:

Ik vraag aan ieder die een negatieve ervaring heeft gehad met grandado.com dit te melden bij marktplaats Nederland zodat zij geen podium meer krijgen , zodat nog meer mensen gedupeerd raken van deze form van oplichting, zij proberen op allerlei manieren geld bij mensen af te troggelen en niets te leveren, het internet staat er reeds vol met klachten hierover , marktplaats is voor hun een grote inkomsten bron , dus neem uw tijd en meld het waar het ook maar kan, dank u alvast voor uw tijd en houden hiermee handelen veilig en vertrouwd


Deel deze melding

Reacties (3)


06-03-2020 - Rogier
Als je iets verder had gelezen was je er al snel achter gekomen dat het eeen AliExpress dropshipper is. Ik heb al meerdere klachten ingediend bij MP omdat Grandado zijn levertijden zo goed mogelijk 'verstopt' maar die doen niks. Marktplaats staat helemaal vol met AliExpress troep van Grandado. Vele dingen staan er ook dubbel op omdat Grandado genadeloos heel AliExpress overneemt naar hun eigen website. En zo ook op Marktplaats met 250.000 advertenties.

Of marktplaats hun grootste inkomstenbron is dat betwijfel ik. Wel zullen ze een vermogen betalen aan ze voor al die advertenties dus ze zullen het ook niet zomaar weghalen. Persoonlijk denk dat ik Beslist,nl hun grootste inkomensbron is. Hun zeggen niks terug en ik heb ze wel tien mailtjes gestuurd met klachten over Grandado. Ze houden zich namelijk totaal niet aan de regels van beslist.

Maar je vraagt je miss af, AliExpress pakketjes komen toch wel aan na 2 tot 6 weken? Helaas is het Chinese Nieuwe jaar begonnnen op 25 Januari, hierdoor zijn bijna alle bedrijfen en fabrieken 2 weken dicht. Daarna brak het virus uit, waardoor de bedrijven nog langer dicht blijven. Sommige mensen zijn nu nog steeds niet aan het werk. Ik wacht zelf op meerdere pakketjes, besteld op 21 Januari en nog steeds niet verzonden

Ik heb ooit een overzicht gemaakt waarin ik AliExpress en Grandado hun prijzen vergelijk. Dit zijn willekeurige producten en heb ik niet uit zitten zoeken. De goedkope is elke keer AliExpress en de dure is Grandado. Zie de bijlage. (Bijlage)
15-02-2021 - arie bloos
twee makita accu,s besteld 14.4 volt nog niet binnen sturen ze een oplader waar ik niks aan heb gr a.b
21-03-2021 - Tim
Ja ook betaald en nooit iets ontvangen en geld weg , ik raad niemand deze winkel aan, grandado.nl wat een dieven en dat mag zomaar?
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?