Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Expertnova, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Online
Bedrijfsnaam:
Expertnova
Adres:
Posthoornstraat 17
Postcode:
3011WD
Plaats:
Rotterdam
Land:
Nederland
E-mailadres:
Product:
Woning
Betaalmethode:
IDeal

Omschrijving van de melding:

!!!MOGELIJKE OPLICHTING!!!
Expertnova / expertnova.nl

- Zeer jong ‘bedrijf’.
- Gelijkenissen met eerdere oplichtingen zoals vovowonen en nlwoningtehuur.
- Dezelfde foto’s voor woningen die ook door vovowonen en nlwoningtehuur werden gebruikt.
- Alle woningen worden vertoond zonder huisnummer.


Deel deze melding

Reacties (10)


12-02-2020 - pitbull
Zit er inderdaad "bekend" uit. Ze staan ingeschreven bij de KvK. Iemand die de eigenaar wil achterhalen via KvK ? Zou me niets verbazen als hier een bekende oplichter achterzit die onlangs ontmaskerd is en opnieuw zijn slag slaat.
12-02-2020 - paddy
zojuist aangemeld voor expertnova, €15,- overgemaakt voor bevestiging aanmelden via BUNQ bank. vond het al bijzonder na betalen geen activatiecode en/of bevestingsmail met klant / referentie nummer. nadat dit gebeurde gaan zoeken en enkel berichten over (online) oplichting. ga alsjeblieft niet in zee met Expertnova. het inderdaad oplichters!
12-02-2020 - pitbull
*paddy. Geen huisnummers, gelikte designinterieurs, geen buitenkanten te zien of ramen waardoor iets herkenbaars te zien is, prijzen die te mooi zijn om waar te zijn: dan is het ook meestal niet waar. Kenmerkend voor dit soort sites ook is dat teksten bij huizen soms letterlijk van internet geplukt zijn en foto's vaak gespiegeld weergegeven zodat ze moeilijker traceerbaar zijn. Ik vrees inderdaad dat expertnova ook oplichting is. Het zal zich weer uitwijzen.
13-02-2020 - student
Ga hier niet mee in zee. Ben helaas iemand die de kosten heeft betaald. Expertnova vermeldt niet de 25 euro deregistratiekosten die je ook nog even moet betalen. Bovendien is de site nu ook uit de lucht, dus de algemene voorwaarden (waar de kosten niet in stonden) zijn ook niet meer te vinden!
13-02-2020 - pitbull
. Ik heb nog net een screenshot kunnen maken waar nog stond dat registreren tijdelijk gratis zou zijn. Maar daar heb je weinig aan vrees ik. Storneren zal wel niet gaan. Er zit denk ik niets anders op dan aangifte doen. (Bijlage)
13-02-2020 - Student
Ik ben helaas ook in deze scam getrapt. Maar ik heb alleen de eerste €15 euro betaald. Ik heb nog niets gezien over de rest. Weet iemand wat ik verder moet doen of ben ik er nu van af?
13-02-2020 - student
Ik kwam zelf pas achter dit tweede deel toen ik terugmailde over een deregistratie. aangezien de eerste kosten duiselijk een eenmalige transactie was denk ik niet dat je nog meer geld aan ze kwijt zal zijn, maar ik heb zelf liever dat ik uit hun systeem verdwijn en heb daarom een deregistratie aangevraagd. Heb ondertussen aangifte gedaan bij de politie, misschien dat er daardoor iets sneller antwoord komt. Ik durf niet te zeggen wat er gebeurt als je nu niks doet (waarschijnlijk gebeurt er niks, maar je weet maar nooit), maar aangifte doen kan nooit kwaad.
18-02-2020 - pitbull
Expertnova is uit de lucht en verder gegaan onder de naam monzaa.nl Dezelfde eigenaar en het -zelfde kvk nummer. (Bijlage)
18-03-2020 - Percy
De eigenaar van deze sites heet Percy. Hij weer een nieuw nr 31 6 13650717. Bel maar, kijk of je je geld terug krijgt
27-03-2020 - pitbull
Percy Hasselman in Avrotros/opgelicht:
opgelicht.avrotros.nl
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?