Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Mobster Limited in samenwerking met Vodafone, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Website mobiele data
Bedrijfsnaam:
Mobster Limited in samenwerking met Vodafone
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Flappy Bird
Bedrag:
€ 7,50

Omschrijving van de melding:

Ik ben vandaag aan het fietsen. Vanochtend ongeveer half tien vertrokken uit Berkum bij Zwolle. Ongeveer 85km gefietst totaal, tot het voet/fiets pontje bij Bergentheim en weer terug. Ik heb een geo cache log als bewijs. Onderweg maak ik regelmatig foto's (die heb ik ook als bewijs). Zo ook rond 11 uur vanochtend tussen Dalfsen en Ommen. Ik heb de foto's met gps tags als bewijs. Ik krijg om 11 over 11 zo uit het niets de volgende SMS:

Je maakt gebruik van abonnement Phone Game, de kosten zijn € 7,49 per week. Ga naar phonegame.mobi. Afmelden: payinfo.nl

Als Vodafone die kosten in rekening gaat brengen laat ik de boeking storneren en schakel ik mijn rechtsbijstand in. Dit is gewoon oplichting!


Deel deze melding

Reacties (9)


19-09-2017 - Vodafone klant
Vrij recent precies hetzelfde meegemaakt. Met dezelfde provider en oplichters,.. Uit het niets ben je opeens geabonneerd wordt je kenbaar gemaakt door Vodafone. Vodafone beweert dat ze hier geen actieve rol in vervullen maar intussen faciliteren ze wel deze oplichtingspraktijken en functioneren ze wel als incassobureau voor deze criminelen,.. Vodafone zou zijn klanten hier tegen in bescherming moeten nemen i.p.v . hier geld aan te verdienen over de rug van mensen die al bijna niks hebben om de maand rond te kunnen komen. We moeten al elk dubbeltje omdraaien.
28-09-2017 - Maruan
Ik ontvang vandaag via sms uit het niets het volgende bericht: Je maakt gebruik van abonnement Phone Game, de kosten zijn € 7,49 per week. Ga naar phonegame.mobi. Afmelden: payinfo.nl Hoe kan dat?????
07-10-2017 - Niels boekelo
Ondanks dat ik me afgemeld heb bij pay info voor abonnementen weet mobster toch nog spelletjes op mijn abonnement te boeken en Vodafone doet er niets aan! Ik vermoed dat Vodafone hier ook geld aan verdient anders zouden ze het wel tegen houden. Ik heb ook abonnementen bij Tele2 en tmobile en daar heb ik geen problemen!
26-10-2017 - ineke
Ook ik ben hier de dupe van. Ik ben al vanaf 2 oktober bezig bij Vodafone, ik heb me nergens bij aangemeld en het is inmiddels vanaf 2 oktober al opgelopen tot 37,47 euro, het betreft Targetmedia en Phonegame. Tot op heden nog geen oplossing bij Vodafone maar ik stel ze wel verantwoordelijk in deze, ik heb nl nooit ergens voor aangemeld, en ga er zeker niets voor betalen.
31-10-2017 - Marvis
Ben bezig sinds augustus tot heden met vodafoon hier over heel veel sms geblokkeerd en afgemeld heel veel samen Vodafoon tot op heden gaan alles door steeds wordt de zogenaamd abonnement op een miraculeuze manier verlengt. Ik ging diep zoeken in mijn telefoon tot mijn verbazing zie ik: abonnement verlengen "JA" hoe kan dit wie zorgt dat dit wordt elke keer verlengt. Men doet net als de klant doet het hij/zij krijgt de schuld! maar wie kan daar bij?.. niet ik ra ra ra. Dit betekent per week 7.50 p.w. sinds augustus 2017 tot heden en verder... Ik snap nu waarom al mijn inspanning: naar vodafoon winkel gaan verschillende malen en vaak afgezegd door mij zelf en met hoofd kantoor kontact opgenomen om dit op te lossen was allemaal voor niks na lezen van deze berichten. Ik hoop op een spoedig oplossen van dit probleem!!!! Ben wel zacht gezegd heel boos.
22-01-2018 - Ida
Sinds 2 weken ook last van phone gamez.. Kosten 7.49. Heb me nergens op geabonneerd.. Vodafone... Doe er iets aan.....
23-02-2018 - Henk ten Oever
Mij is vandaag precies hetzelfde overkomen. Ik kreeg ook van Vodafone een sms met mededeling dat ik een abonnement op Gamecraze a 5 euro per week had afgesloten. Gebeld met Vodafone dat dit toch echt niet waar was. Maar dan kun je hoog of laag springen. Zij denken dat je dat we hebt gedaan. Hoe kun je je hier tegen verdedigen. Want Mobster Limited heeft op internet niet zo'n goede naam. Hoe kan Vodafone zo'n bedrijf toestemming geven om een bedrag te declareren bij Vodafone voor een dienst die je nooit hebt afgenomen. Kennelijk als jarenlange trouwe klant je abinnement maar te beëindigen. Ze zijn nig niet van me af.
11-10-2018 - Frederik
Uit het niets een bericht gekregen en dit over het hoofd gezien. Blijkt dat ik al 10 weken 5 euro per week betaal voor gameplaneet. Een dienst waar ik nooit van heb gehoord en die ik nooit zou gebruiken.
10-11-2018 - Ward Assmann
Ik schreef aan Mobster:
Begin oktober ontdekte ik dat vanaf juli 2018 extra kosten in rekening worden gebracht door Vodafone. Ik zou een abonnement bij gamecraze hebben afgesloten op nummer 06-11868829. Ik heb nooit een contract getekend met gamecraze, misleidende sms-sen of popups die je moet wegklikken zijn geen contract. Daarnaast heb ik niemand toestemming gegeven om mijn persoonlijke gegevens aan derden te verstrekken. Ik heb zelf nooit actief gevraagd om een contract bij gamecraze. Volgens de wet op de privacy (AVG) bent u hier in overtreding.
Ik verzoek u om onmiddellijk al het geld terug te storten dat vanaf juli 2018 onterecht is afgeschreven via mijn Vodafone contract (totale kosten € 80,00).
Ze willen niet terugbetalen, want ik heb zelf nummers ingevuld. Ik wil een contract of overeenkomst zien waarmee ik akkoord ben gegaan, dat heb ik nog niet ontvangen. (Bijlage)
Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?