Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Soulful yogi, Oplichting internet


Gemelde gegevens (Oplichting internet)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting internet
Gebruikte methode:
Betaald artikel niet ontvangen
Bedrijfsnaam:
Soulful yogi
Naam:
Lou van roselen
Adres:
Wijnstraat 169
Postcode:
3311BV
Plaats:
Dordrecht
Land:
Nederland
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
Payment Service Provider
Paym ent Serv ice Prov ider
Product:
Aroma despenser
Bedrag:
€ 40,00
Betaalmethode:
Betaalverzoek ideal

Omschrijving van de melding:

Ik heb op 12-1-2020 een aroma despenser besteld via soulful yogi waarvan een advertentie op Facebook staat. Ik zou het product binnen 12 dagen binnen krijgen en een email krijgen als het product verzonden is. Deze heb ik tot op de dag van vandaag niet binnen gekregen inmiddels 5 e-mails verder onbeantwoord en nog via de Facebook van soulful yogi een messenger bericht gestuurd waar ik ook geen antwoord op krijg. €40,00 betaald en niks binnen gekregen...


Deel deze melding

Reacties (7)


 
18-02-2020 - Katrien
Ik heb op 15-1-2020 een rozenkwarts waterfles besteld via de website van soulful yogi. Ik zou het product binnen 2 à 4 ontvangen en een email krijgen als het product verzonden is. Deze heb ik tot op de dag van vandaag niet binnen gekregen. Intussen 2 mails gestuurd. Geen enkele reactie. €39,95 betaald en niks gekregen... (Bijlage)
 
24-02-2020 - Sielke
Bestelling geplaatst voor aroma despenser, aan bijna 40 euro, door een advertentie in facebook. Voor België ging dit 3 a 4 weken duren. Ik heb geduldig gewacht maar we zijn nu al 1,5maand verder en nog niks ontvangen. Ook geen e-mail dat mijn pakket is verzonden. Ik heb hen gecontacteerd en ondanks het feit dat er op de site staat dat je binnen de 24u antwoord krijgt en 7 op 7 heb ik op de dag van vandaag nog niks ontvangen. Na nogmaals te sturen dat ik mijn geld terug wil heb ik zelf stappen overwogen en ben naar de bank gestapt voor een betwisting. Jammer genoeg kan dit niet op een gewone bankkaart. Ik ben dus mijn geld kwijt. Hun ondernemingsnummer staat nog actief en de site veranderd voortdurend. Nu staan de aroma despenser aan 60 euro ipv 40. Laat dit bedrog stoppen zodat niet nog meer mensen hun geld kwijt zijn. Ik heb dit ook laten rond gaan op facebook
 
07-03-2020 - Bbbbb
Bijzonder in de maand maart staat er een promo in zin magazine. Blijft opletten! Tweet gemaakt op magazine hierop te attenderen en promo s te controleren voor plaatsing.
 
07-03-2020 - Shannen
Ik heb een mail van ze gehad... dat ik mijn product met 10% korting ontvang en dat ze gelijk het geld zouden overmaken dit is zeker 2 weken geleden en heb nog niks ontvangen. Ben er helemaal klaar mee. Ook hebben ze gezegd dat ik mijn product in maart binnen krijg. Ben heel benieuwd maar ze hebben nooit meer op mij geantwoord sinds ik gezegd heb dat ik mijn geld terug wil.
 
01-04-2020 - ach
Het viel me op dat soulful yogi verdacht veel op andere websites lijkt die nu op mijn instagram worden geadverteerd. Ik ben er ook ingetuind, heb ook een dispenser besteld voor 39 euro(zogenaamd met 50% korting... ‘alleen vandaag!’) terwijl ze via bol.com voor 23 euro te koop zijn zonder korting. Oplichterij van de bovenste plank. Ben nu twee mails verder...
 
24-04-2020 - Esther
Hier hetzelfde verhaal bij Soulful Yogi, 2 diffusers besteld, betaald op 30 maart 2020 maar nooit ontvangen en op geen manier contact mee te krijgen. IK HEB AANGIFTE TEGEN SOULFUL YOGI GEDAAN, DOE DAT ALSJEBLIEFT OOK want bij 5 meldingen gaat de politie er werk van maken!
 
08-05-2020 - Minka Kerkhoven
Mij is hetzelfde overkomen. Begin maart een amethist waterfles gekocht en die is nog steeds niet bezorgd. Er komt geen reactie op mail en chat.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?