Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Lizz kwebbel, Geen echte advertentie


Gemelde gegevens (Geen echte advertentie)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Geen echte advertentie
Gebruikte methode:
Marktplaats
Bedrijfsnaam:
lizz kwebbel
Naam:
Maaike UIjthoven
Land:
Nederland
Telefoon:
0624246474
Rekeningnummer / IBAN:
GB94REVO00997068782054
GB94 REVO 0099 7068 7820 54
Gebruikersnaam:
Kwebbel
Bedrag:
€ 90

Omschrijving van de melding:

ik zag Kwebbel op marktplaats. ze had een hoop spulletjes, allegaartje trouwens, redelijk geprijsd. achtergrond foto's of witte tafel of houtkleurig. "ze"sprak goed nederlands en ookal vroeg ik waarom ze een Engels reknr had kreeg ik daar een plausibel antwoord op. zo mocht ik evt de helft nu betalen 90 euro en de andere helft later. ze wilde het oom meenemen naar Rotterdam toen ik zei dat ik het liever persoonlijk wilde afhandelen. ik heb een terug betalingsverzoek gedaan zodat ik al het geld kon meenemen. maar dat heb ik nog niet terug en zal denk ook niet gebeuren. in de loop vd week kwamen er nog wat spulletjes bij op haar pagina op Marktplaats, zelfde soort achtergronden. inmiddels is die pagina verdwenen. Ik wou dat ik dit eerder had gezien. ook toen ik zei dat iemand mij attendeerde op Kabouter Kwebbel kreeg ik een plausibel antwoord 26 emails heen en weer,dus een hoop werk voor dat geld. Ik had gevraagd om tikkie of betaalverzoek en of gelijk oversteken en zelfs paypal, maar haar GB bank stond niet in de lijst en kon dus niet, toen bood ze aan de helft dus nu te doen en de rest na ontvangst. ik ben behoorlijk paranoia en ze wist me dan toch gerust te stellen. Helaas is ze nu verdwenen en ik weet niet of men haar kan achterhalen en of ze wel in Doetinchem woont. Haar nederlands was perfect, bij een GB bank nummer.


Deel deze melding

Reacties (2)


03-02-2020 - Caroline
Ik wilde ook wat van haar kopen, heb haar adres gekregen voor afhalen, ook haar email adres, maar ineens geen reacties via mp meer, en tot vandaag geen enkele reactie.
Gelukkig ook geen geld over gemaakt.
Ben jij wel geld kwijt?
07-02-2020 - Ester
Ik wilde bij haar stiften kopen en ze zei dat ze een winkeltje had willen beginnen maar dat dat fout was gelopen. ze zei ook dat ze echt liss kwebbel heette en daar veel mee was gepest. ook dat ze in de zorg werkt en problemen met een cliënt waar ze van slag van was en daarom niet of laat reageerde. De aparte rekening was omdat ze daar niet voor hoefde te betalen en rente kreeg. Overal dus een weerwoord en verklaring voor en zo dagen aan het lijntje gehouden. gelukkig niks overgemaakt maar door haar vriendelijke antwoorden genoeg twijfel gezaaid waardoor ik het niet meer heb kunnen melden op marktplaats en zij haar slag kon slaan.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?