Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Byriverblue.nl, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Internet on line shop
Bedrijfsnaam:
Byriverblue.nl
Naam:
Vereecke
Land:
België
Product:
Krultang curl deluxe
Betaalmethode:
Bankrekening
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Eind december 2019 bestelde ik een krultang ' Curl Deluxe' bij 'byriverblue', bedrag 59,59 EUR; Na de betaling kreeg ik een bevestigingsmail en twee dagen later een mail dat mijn bestelling verzonden was met postNL traceringsnummer LO681108205CN. Ik was in blijde verwachting.
Ik ben woonachtig in België en op de site van byRiverBlue staat bij 'Verzending en Levering' vermeld dat het gratis is voor verzending in NL en BE en de leveringstijd 7 à 14 dagen betreft. De levering bleef maar aanslepen, ik kreeg mails waarin gevraagd werd om geduld te hebben daar het ik de eindejaar periode erg druk was, enz......tot daar geen probleem.
Op 17/01/2020 kreeg ik een brief van bpost customs Clearance betreffende extra info nodig over mijn pakje uit het buitenland, CHINA; met zendingsnummer LO681108205CN = zelfde traceringsnummer als dat van postNL!!!!!
Ik dien dus een antwoordformulier in te vullen omtrent de bestelling afkomstig uit een land buiten de Europese Unie, factuur en betalingsbewijs bij te voegen, en riskeer douanerechten, btw eventuele accijnzen en een opgelegde boete te boeten betalen om te pakje in ontvangst te kunnen nemen. Ik voel mij dus echt misleid door byRiverBlue!!!


Deel deze melding

Reacties (1)


17-01-2020 - Lucie
Beste,
u beschrijft tot de kleinste detail wat mij overkomen is met RiverBlue! Ik had het zelfde product besteld, en ik heb die ook 7 weken later gekregen. Ik moest er wel 36€ duane kost voor betalen. En on top of that lijkt het haar tang niet goed te werken. Op mijn mail naar RiverBlue heb ik een heel grove antwoord gekregen. Bij deze stoppen dus alle pogingen om met RiverBlue nog in contact te komen. Ik ben heel hard ontchogeld en raad iedereen af om iets bij RiverBlue te bestellen.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?