Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Dotela, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Advertentie op Facebook
Bedrijfsnaam:
Dotela
Gebruikersnaam:
Dotela
Product:
Dames jas parka
Bedrag:
€ 34,99
Betaalmethode:
IDeal

Omschrijving van de melding:

Helaas zijn wij er ook ingetrapt. Met kerst een mooie jas gezien, besteld en betaald. Tot op heden nog steeds niks binnen. Geen verzendgegeven of inzicht bekend. Geen codes, geen berichten. Erg jammer dat dit via Facebook kan!!! Waarom laat Facebook dit soort pagina’s in vredesnaam toe!!!


Deel deze melding

Reacties (3)


10-01-2020 - Carla Nijdam
Ik baal echt wel. Hier moet toch wat tegen gedaan worden . Het is maar 34.95 maar toch dat 4500 x tel maar uit. Het zag er zo betrouwbaar uit. Ik heb dit via Instagram gedaan. Kort daarna een track en trace gekregen of je 4.95 wil overmaken voor bezorging van je pakket maar als je dat doet word je weer lid van een een of andere vage site. Ik heb veel meer screenshots maar kon maar een versturen. Wat kan ik nu verder doen ? (Bijlage)
10-01-2020 - Carla Nijdam
Ik heb ook een jas besteld maar dan via Instagram, maar komt op hetzelfde neer. Ook kreeg ik na mijn bevestiging een mailtje met een track en trace van 4.95 die ik moest betalen anders kreeg ik mijn pakketje niet , als je dat doet kom je weer op een vage site uit die niet met die verzending te maken heeft. Wat kunnen we hier mee? 4500 x 34,95 die hebben een fijne kerst gehad zeg. Ik heb alle screenshots en mails nog. maar ja mijn mooie jas niet...…. (Bijlage)
10-01-2020 - Tini Wink
Ook ik ben er ingetrapt, mooie jas, ook via Facebook, niet eerst gekeken op Google, had ik dus wel moeten doen, wijze les voor de volgende keer, oplichters.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?