Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

E. Arrahmouni, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Telefoon
Naam:
E. Arrahmouni
Mobiel:
0684930638
Rekeningnummer / IBAN:
NL44INGB0700653023
NL44 INGB 0700 6530 23
Gebruikersnaam:
hallo
Product:
Afvoer houtkachel
Bedrag:
€ 175
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Op marktplaats zochten wij een afvoer voor een houtkachel. Deze zou meneer Arrahmouni voor ons hebben compleet (lang verhaal...)maar als je vraagt naar een track&trace code dan krijg je deze niet....hij telkens een smoesje klaar....


Deel deze melding

Reacties (9)


02-01-2020 - Wouter
Zelfde type ervaring zojuist hier aangemeld - in mijn geval gaat het om een kachel afstandsbediening - maar gelukkig op tijd gecheckt en achter z’n oplichtersgedrag gekomen.
03-01-2020 - martin
Super bedankt voor jullie melding!
zojuist ben ik ook door dit nummer benaderd, dit keer ging het om een voortent. de prijs was zo intressand dat het mijn intresse wekte. toen hij begon over hoe goed hij kon inpakken en hoe gemakkelijk het versturen was heb ik even gezocht en kwam ik op jullie melding uit! nogmaals bedankt! door jullie ben ik er niet ingetrapt!
11-01-2020 - Ik blijf graag anoniem
Op een advertentie van mij waar ik aangeef opzoek te zijn naar een woning kreeg ik reactie van dit telefoon nummer. Hij heeft zogenaamd een appartement voor de verhuur. Hij doet zich voor als ene Chris en stuurde foto’s van zichzelf om betrouwbaarder over te komen ofzo. Direct al vraagt hij naar een foto van mij, die heb ik niet gegeven. Ik vertrouwde het niet. Na kort heen en weer geapp en deze pagina te hebben gevonden maak ik ‘m uit voor oplichter en zegt hij dat het niet mijn zaak is hoe hij aan zijn geld komt. Hij geeft dus toe een oplichter te zijn.
15-01-2020 - anononiem
Òp marktplaats een vraag naar tickets. meneer had deze tickets wel. hij benaderde me via wapp. ik ging niet akkoord met zijn oassief agressieve houding. hierdoor kon ik de kaarten gratis krijgen voor een blowjob.

Gelukkig ben ik er niet ingetrapt. maar anders was ik opgelicht
17-01-2020 - Ann oniem
Vanmiddag soort gelijke reactie via Whatsapp na aanleiding van mijn gezocht opdracht op marktplaats.
Een te positief en glad verhaal. Ik ben blij dat ik het nummer controleerde en hier de reacties zag.
Bedankt voor het melden!
08-02-2020 - Gerben
Hier ook opgelicht via Marktplaats. Zelfde telefoonnummer. Hij noemde zich David Meering en op die naam staat ook de bankrekening die hij doorgaf : NL81RABO0311216404.
Gebruikte de naam van Meubeloutlet Stadskanaal als referentie. Zij hebben hier niets mee te maken! Eigenaar baalt hier net zo hard van als ik. (Bijlage)
14-02-2020 - Anonymous
Bedankt voor de meldingen! Ik werd net ook gecontacteerd door deze persoon via 2dehands.be
Hij is nu dus ook op de belgische zoekertjessites actief. Dankzij jullie meldingen ben ik niet ingegaan op zijn voorstel! Ik was al achterdochtig omdat hij amper 1 dag lig was van deze zoekertjessite.
20-02-2020 - wim
is ook actief op marktplaats. met als accountnaam verkoper.
23-02-2020 - Niet belangrijk
Benadert door deze persoon dat hij een product had wat ik zocht via Marktplaats. Verhaal dat hij het verzamelt had en nu ruimte moest maken voor een kinderkamer. Geeft ook aan Stadskanaal en zou een autobedrijf hebben. Staat bij Whatsapp als een zakelijk account, Gebruikt ook hier de naam Chris. Op Whatsapp is een foto bij het account van een twintiger, Nederlands echter taalgebruik is gebrekkig.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?