Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Slotenservice Vos, Oplichting of misleiding


Gemelde gegevens (Oplichting of misleiding)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting of misleiding
Gebruikte methode:
Vooraf geen prijsopgave; rekening werd na dienstverlening gepresenteerd
Bedrijfsnaam:
Slotenservice Vos
Adres:
Onbekend
Plaats:
Nijmegen
Telefoon:
0247440097
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Openen deur na buitensluiting
Bedrag:
€ 204,49

Omschrijving van de melding:

Dit bedrijf heeft een dichtgevallen voordeur, waarin de sleutel aan de binnenkant stak, met 2 metalen veertjes geopend. Er is geen schade ontstaan bij deze ingreep.
Op mijn vraag vooraf over de kosten van deze dienst (tweemaal gevraagd) werd geen antwoord gegeven. Dat kon de monteur niet vertellen. Pas nadat de deur was geopend legde hij de rekening van maar liefst 204,49 euro voor, Dit bedrag is ter plekke met mobiel betalen voldaan.
De monteur was afkomstig uit Duitsland. Hij zou door dit bedrijf zijn ingeschakeld wegens drukte.
Naderhand heb ik gezocht naar een gemiddelde prijs voor dit soort dienstverlening. Die ligt tussen de 80 en 120 euro, inclusief BTW.
Ik heb het bedrijf hierop 2 weken geleden per mail aangesproken en een verklaring gevraagd. Tot nu toe heb ik geen reactie ontvangen.
Ik vrees dat ik te maken heb gehad met een onbetrouwbaar bedrijf, vandaar deze melding.


Deel deze melding
Reacties (3)


07-07-2018 - F. Hofstee
Dit bedrijf is ook bij ons aan de deur geweest. Inderdaad dezelfde werkwijze: Geen prijsindicatie vooraf, 2 Duitse medewerkers door drukte bij bedrijf. Kosten waren 1113,20 euro voor vervangen slot. Het was Hemelvaartsdag (do 10 mei 2018) waarmee de heren verklaarden dat het vervangen van dit slot zo duur was. Ook ik heb sterke vermoedens dat dit niet in de haak is. Temeer omdat er NIET GOED gerepareerd is en ik heb geprobeerd per mail contact te krijgen (geen reactie) en wel 20 keer gebeld: ze nemen dan wel op maar zodra ze naam of adres horen gooit hij de telefoon er op. Dit klopt echt niet!
22-08-2018 - Den hartog
Had het slot van de achterdeur kapot was geen beweging in te krijgen vos sleutelservice gebeld er zal een monteur komen die zij dat zo wel de 3 puntslot kapot was de cilinder kapot was kosten 800 euro
Na reperatie kwam de monteur met de bon waren de kosten in eens 1184 euro de monteur zij u krijgt ook een bijdrage van uw verzekering die had ik er al af gehaald de resterende bedrag moet u bij uw opstalverzekering gaan halen. Ik was zelf op dat moment niet thuis ik heb gebeld naar de slotenmaker dat als er een bedrag genoemd wordt dat er zo veel verschil in zit ik zal worden terug gebeld monteur was nu niet bereikbaar ook gevraagd hoe een monteur weet hoe ik verzekerd ben en dat dit gewoon misleidend is van klanten met de weet dat als het er in zit dat de klant dan toch wel betaald heb gevraagd of de firma is aangesloten bij een branche vereniging dan moest ik daar mijn gelijk maar gaan halen
04-09-2018 - Danielle
Ik heb dezelfde ervaring gehad met dit bedrijf. Aan de telefoon werd gezegd dat het tussen de 80 en 120 euro zou gaan kosten. Vervolgens krijg ik van waarschijnlijk dezelfde Duitse medewerker een factuur van 169 euro. Heb hem gezegd dat ik dat niet ginf betalen en dat hij mij naderhand sowieso geen 21%btw mocht vragen. Zonder gedoe gooide hij de factuur weg en maakte hij een nieuwe van 121. Ik heb de extra euro maar laten gaan. Deze mensen bel ik nooit meer weer.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?