Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Dragana Jon, Oplichting via Facebook


Gemelde gegevens (Oplichting via Facebook)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting via Facebook
Gebruikte methode:
Advertentie
Naam:
Dragana Jon
Rekeningnummer / IBAN:
NL34ABNA0570597501
NL34 ABNA 0570 5975 01
Social Media Url:
Gebruikersnaam:
Dragana Jon
Bedrag:
€ 60
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Deze dame (DRAGANA JON) bood trainingspakken aan voor 45 euro .. 2 voor het 60 euro. Na contact via messenger hebben we het bedrag via IDEAL overgemaakt (t.n.v B Radu). Ze beloofde dat haar broer het de volgende ochtend vanuit Groningen per post zou versturen. 2 dagen later niks ontvangen. Na contact via messenger vertelde ze dat haar broer ziek was en zodoende het pakket niet kon versturen. Ze beloofde dat het die dag nog zou regelen. De volgende dag had ze haar facebook account verwijderd en sindsdien niks meer van haar gehoord. We hebben haar kunnen traceren via de profiel foto op een ander account. Ook komt de naam Asim Sejdic voor in een andere melding op deze site.
meldnu.nl
en
meldnu.nl


Deel deze melding

Reacties (1)


26-02-2020 - Dennis Pors
Beste,

Graag wil ik hierbij reageren op je bericht. Ik ben ook opgelicht door deze persoon. Het ging om een gas fornuis, wat stond in groningen zogenaamd. Ik vond dat te ver. Zij (Pelina, zo omschrijft ze zichzelf) vertelde me dat haar broer een vervoersbedrijf had en het kon bezorgen. Maar dat ik wel 100 euro aan vervoerskosten vantevoren moest betalen. Ik vertrouwde het meteen al niet. Ik heb haar watsapp, zelfs met haar aan de lijn gezeten alles. Ik heb ook alle berichten bewaard. Toch dacht ik, aangezien ze geloofwaardig overkwam toch geld overgemaakt. De volgende dag attendeerde ze me dat haar broer onderweg was. Nooit komen opdagen en ook de verkregen telefoonnummers niet bereikbaar.

Ik heb het geld moeten overmaken op naam van B. RADU.

ik zou graag wat meer informatie van je willen! Want deze persoon(en) moeten opgepakt worden aangezien ze wellicht meerdere slachtoffers geld afhandig gemaakt hebben.

Mvg Dennis (Bijlage)


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?